Χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα από τον Λευτέρη Πετρούνια

Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται και επισήμως ο Λευτέρης Πετρούνιας με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την χώρα μας στους ολυμπιακούς Αγών...


Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται και επισήμως ο Λευτέρης Πετρούνιας με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την χώρα μας στους ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, αποδεικνύοντας ότι είναι ο βασιλιάς των κρίκων με 16 βαθμούς! Στη δεύτερη θέση ο βραζιλιανος Ζανέτι με 15.7 βαθμούς.

Έτσι, η Ελλάδα κατέκτησε μετάλλιο στην γυμναστική μετά από δώδεκα χρόνια (από το 2004) όταν ο Ταμπάκος είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους. Μάλιστα, ο Πετρούνιας πέτυχε και άλλο ένα μεγάλο επίτευγμα του Δημοσθένη Ταμπάκου, ο οποίος το 2004 στην Αθήνα έγινε ο μοναδικός αθλητής στην ιστορία των κρίκων, που κατέκτησε το χρυσό συνεχόμενα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Παγκόσμιο πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες.
Κάτι που, πέρα από τον Ταμπάκο, ελάχιστοι Έλληνες αθλητές το έχουν καταφέρει σε όλα τα αθλήματα, όπως ο Κώστας Κεντέρης στον στίβο, ο Πύρρος Δήμας στην άρση βαρών και ο Ηλίας Ηλιάδης στο τζούντο.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 8598250527467475151

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item