Η Τίμια Κάρα του Οσίου Συμεών στη Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου

Την Εύρεση της Τιμίας Κάρας του Οσίου Συμεών του Μονοχίτωνος και Ανυποδήτου, εορτάζει η Τοπική Εκκλησία τη Δευτέρα 22 Αυγούστου. Την...


Την Εύρεση της Τιμίας Κάρας του Οσίου Συμεών του Μονοχίτωνος και Ανυποδήτου, εορτάζει η Τοπική Εκκλησία τη Δευτέρα 22 Αυγούστου.
Την παραμονή της γιορτής, την Κυριακή 21/8, το πρωί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Πλατανιά, όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.
Στις 7.30 μ.μ. ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος θα υποδεχθεί την Τιμία Κάρα του Οσίου Συμεών, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Φλαμουρίου και θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Συμεών στο Γερακάρι Αγιάς, όπου θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Φλαμουρίου, Αρχιμ. Συμεών, ο οποίος θα ομιλήσει.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 8767064511570271498

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item