Απόψε η κρουαζιέρα οικονομικής ενίσχυσης για το Χρόνη Χλίτσιο

Με οικοδεσπότες το Βολιώτη αθλητή Χρόνη Χλίτσιο και την Apnea Team του, θα σηκώσει άγκυρα απόψε στις 9 το βράδυ, από την Αγριά, το πλο...


Με οικοδεσπότες το Βολιώτη αθλητή Χρόνη Χλίτσιο και την Apnea Team του, θα σηκώσει άγκυρα απόψε στις 9 το βράδυ, από την Αγριά, το πλοίο με το οποίο θα γίνει η κρουαζιέρα γνωριμίας στον Παγασητικό, ενόψει της προσπάθειας που θα κάνει ο αθλητής στις 11 Σεπτεμβρίου για να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης με σκανταλόπετρα.
Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας τόσο ο ίδιος ο Χρόνης Χλίτσιος, όσο και η υπόλοιπη ομάδα του, δηλαδή ο προπονητής του Βαγγέλης Ζιάκας, ο υπεύθυνος ασφαλείας δυτών Δημήτρης Μαραγκός, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γ. Χιωτάκης και ο χορηγός του  θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια του Βολιώτη αθλητή.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα υπάρχει ζωντανή μουσική με το Γιώργο Πάγκαλο και την Αϊνταμ , καθώς και ποτό , ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και για τους ανήλικους 12 ευρώ .
Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν σε αυτή τη νυχτερινή κρουαζιέρα θα διατεθούν για την στήριξη της προσπάθειας που θα κάνει ο Χρόνης Χλίτσιος στις 11 Σεπτεμβρίου 2016.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου η Αργώ θα σταματήσει στο πιο βαθύ σημείο του Παγασητικού, δηλαδή ανάμεσα σε Σκιάθο και Νότιο Πήλιο. Από την αρχαία πεντηκόντορο, ο Χρόνης Χλίτσιος θα κάνει ελεύθερη κατάδυση με σκανταλόπετρα , με στόχο να φτάσει στα 107 μέτρα βάθος και να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ ανδρών.
Η προσπάθειά του αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο σε αθλητικό επίπεδο όσο λόγω του συμβολισμού που περιλαμβάνει: ο αθλητής θα κάνει κατάδυση με τον αρχαίο τρόπο , από την Αργώ , στην πατρίδα του Ιάσονα και των Αργοναυτών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προσπάθεια θα είναι διπλή , καθώς βουτιά για το παγκόσμιο ρεκόρ γυναικών στα 71 μέτρα βάθος θα επιχειρήσει η Ελληνοβελγίδα Jenna Απόκοτος , που είχε συμμετάσχει και στην προσπάθεια που έγινε πριν από ένα μήνα στην Κάρπαθο.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2655325984584902807

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item