Γαργάλας: ο Μπέος παρενόλχησε τον γιο μου

Σε καταγγελία ενώπιον του σώματος του δημοτικού συμβουλίου, ότι ο Αχιλλέας Μπέος παρενόχλησε λεκτικά, τον γιο του που παρακολουθούσε τ...


Σε καταγγελία ενώπιον του σώματος του δημοτικού συμβουλίου, ότι ο Αχιλλέας Μπέος παρενόχλησε λεκτικά, τον γιο του που παρακολουθούσε τη σημερινή συνεδρίαση, προχώρησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κ. Γαργάλας. ΌΠως χαρακτηριστικά δήλωσε – διακόπτοντας τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου: "Αν τολμήσει κανείς να πειράξει συγγενικό του πρόσωπο και να το απειλήσει, «θα τον βρει μπροστά του». Ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς απαίτησε εξηγήσεις για το τι συνέβη και πώς, στα καλά καθούμενα, ο κ. Γαργάλας προχώρησε σε αυτή την δήλωση. Ο κ. Γαργάλας τόνισε ότι έγινε επεισόδιο κι όπως είπε «παρενοχλήθηκε (φραστικά) ο γιος μου από τον κ. Μπέο μπροστά στην πόρτα που κάθονται δύο κύριοι».
Ο Αχ. Μπέος, παίρνοντας το λόγο επί προσωπικού, επισήμανε ότι ήταν παρών κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και διέψευσε ότι υπήρξε τέτοιο επεισόδιο. Μάλιστα ανέφερε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Σημειώνεται ότι με τη λήξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. για το θέμα του ΧΥΤΑ, οι κ.κ. Μπέος και Γαργάλας, συζήτησαν κατ’ ιδίαν, εκτίμησαν ότι επρόκειτο για παρεξήγηση και το θέμα έληξε εκεί.

Related

Sticky 3697353951153438815

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item