Δολιοφθορά στην δεξαμενή της Δράκειας καταγγέλλει η ΔΕΥΑΜΒ

Δολιοφθορά στη δεξαμενή ύδρευσης της Δράκειας Πηλίου, καταγγέλλει η ΔΕΥΑΜΒ. Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι χθες Πέμπτη, άγνωστοι κατέστρε...


Δολιοφθορά στη δεξαμενή ύδρευσης της Δράκειας Πηλίου, καταγγέλλει η ΔΕΥΑΜΒ. Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι χθες Πέμπτη, άγνωστοι κατέστρεψαν τσιμεντένια κολώνα που κατασκευάσθηκε από την Επιχείρηση, για την ηλεκτροδότηση της δεξαμενής ύδρευσης στη Δράκεια.
Η ΔΕΥΑΜΒ, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει «καλούμε τις συναρμόδιες Υπηρεσίες, την Εισαγγελία Βόλου και τις Αστυνομικές Αρχές, να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και να πράξουν κάθε τι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους και να συνδράμουν με τη ΔΕΥΑΜΒ, που μέχρι σήμερα παλεύει μόνη της, για την αποτροπή τέτοιων παράνομων ενεργειών και την αποκάλυψη και τιμωρία των υπαιτίων, που εδώ και αρκετά χρόνια ατιμώρητα καταστρέφουν δημοτική περιουσία και θέτουν την υγεία των κατοίκων του Δήμου Βόλου και των επισκεπτών του σε μεγάλο κίνδυνο, κρυπτόμενοι πίσω από ανώνυμες κινήσεις και ενώσεις που εξυπηρετούν μικροκομματικά συμφέροντα».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 9061611249889741371

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item