Πρώτο "πράσινο φως" για το αντλιοστάσιο Αγριάς - Δήλωση Μπέου με... υπονοούμενα

Με αφορμή την ανάκληση από το Πρωτοδικείο Βόλου της προσωρινής διαταγής για την παύση εργασιών της ΔΕΥΑΜΒ στο έργο του αντλιοστασίου τ...


Με αφορμή την ανάκληση από το Πρωτοδικείο Βόλου της προσωρινής διαταγής για την παύση εργασιών της ΔΕΥΑΜΒ στο έργο του αντλιοστασίου της Αγριάς ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θα ήθελα να συγχαρώ την πρόεδρο του Δικαστηρίου Βόλου, κ. Παπαγεωργίου, που προχώρησε στην ανάκληση της άδικης προσωρινής διαταγής, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Και χαίρομαι γιατί για μια ακόμη φορά δικαιώνομαι για τη θέση, που κατ επανάληψη έχω εκφράσει, ότι δηλαδή υπάρχουν δικαστές με αξίες, ήθος, αξιοπρέπεια και δικαστική συνείδηση, που παραμένουν αδέκαστοι, παρά τις όποιες πιέσεις ενδεχομένως μπορεί να δέχονται.
Η σημερινή απόφαση αποτελεί ένα μήνυμα στους αποτυχημένους πολιτικούς απατεώνες, που θεωρούσαν την πόλη σα δικό τους μαγαζί.  Είναι μια απάντηση στη σκληρή πολιτική παρεϊτσα, που μονίμως προέβαλε τα ποικίλα συμφέροντα των μελών της, σε βάρος αυτών της πόλης και των πολιτών.
Δυστυχώς γι αυτούς η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει ως αποκλειστικό γνώμονα των ενεργειών της τα συμφέροντα της πόλης, το μέλλον των παιδιών μας και δεν θα τους επιτρέψει να ασχημονούν και να ασελγούν στα όνειρα και τις ελπίδες μια ολόκληρης κοινωνίας. Μιας κοινωνίας, που ξύπνησε, τους κατάλαβε και από το Μάιο του 2014 τους έστειλε στην πολιτική απόσυρση με την αδιαμφισβήτητη εκλογική της ετυμηγορία.
Τους συμβουλεύω να συμμορφωθούν με αυτή τη λαίκή εντολή και να μην ασχοληθούν ξανά με τα κοινά. Η πόλη έχει μια υπεύθυνη και σοβαρή Δημοτική Αρχή, ικανή να πραγματοποιήσει, επιτέλους, όλα όσα εκείνοι στάθηκαν ανίκανοι να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

ΥΓ. Και αν μου επιτρέπουν μια ακόμη παραίνεση: Στη δικάσιμο επί των ασφαλιστικών μέτρων, της 1ης Σεπτεμβρίου, ας κρατήσουν τον ίδιο συνήγορο, την ίδια μάρτυρα και την ίδια υπερασπιστική γραμμή. Είναι μια καλή ευκαιρία να βοηθήσουν και λίγο την πόλη και τους πολίτες, έστω και ασυνείδητα».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1430857437205143112

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item