Συνάντηση Τζ. Τσαλίκη με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη Αττικής

Την Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Τζούλια Τσαλίκη, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειακός Συμπαρ...


Την Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Τζούλια Τσαλίκη, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Αττικής, κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος.

Η κ. Τσαλίκη εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή της στον θεσμό και στην αναγκαιότητα διατήρησης και ενίσχυσής του και ενημερώθηκε από τον κ. Σωτηρόπουλο για τις καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στην Περιφέρεια Αττικής σε σχέση με το γραφείο Συμπαραστάτη, τονίζοντας την αναγκαιότητα της έναρξης μιας σχετικής διαδικασίας στην Θεσσαλία.

Ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης δεσμεύθηκε να αποστείλει στην Αντιπρόεδρο, σχετικό ενημερωτικό υλικό για την ίδρυση και λειτουργία του θεσμού, καθώς και την Χάρτα Δικαιωμάτων & Υποχρεώσεων Πολιτών που υιοθετήθηκε για την Περιφέρειας Αττικής, η εκπόνηση της οποίας προβλέπεται στο άρθρο 174 του Καλλικράτη για κάθε Περιφέρεια.

Τέλος, συμφώνησαν ότι αντίστοιχες συναντήσεις και δράσεις ενημέρωσης και δικτύωσης είναι βήματα ενδυνάμωσης του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και συνακόλουθα βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5923181376573144080

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item