Εμφύλιος για το νερό στην ομάδα Μπέου - Ο Γαλάτης κάνει μήνυση στον Ρηγώνη!

Σε μήνυση εναντίον του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Πορταριάς, κ. Ρηγώνη προχώρησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Απόστολος Γαλάτης, ανα...


Σε μήνυση εναντίον του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Πορταριάς, κ. Ρηγώνη προχώρησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Απόστολος Γαλάτης, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν χθες (Τετάρτη) στην Πορταριά, όταν συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ σφράγισε μία από τις τρεις βρύσες που βρίσκονται στην πλατεία, στο πλαίσιο εξοικονόμησης νερού.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλάτης μηνύει για «τραμπουκισμό» τον κ. Ρηγώνη (ο οποίος – να θυμίσουμε – εξελέγη επίσης, με τον συνδυασμό Μπέου, αλλά αποχώρησε προσφάτως από την ομάδα), ενώ ο κ. Ρηγώνης απαντά με αναφορά που κατέθεσε στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας πως η χθεσινή ενέργεια της ΔΕΥΑΜΒ ήταν παράνομη.
Αξίζει να σημειωθεί πως, ενώ η πλευρά της Επιχείρησης και της Δημοτικής Αρχής υποστηρίζουν πως δέχθηκαν επίθεση από άτομα που θέλησαν να εμποδίσουν το συνεργείο να σφραγίσει την βρύση, η πλευρά των κατοίκων υποστηρίζει πως δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο, γεγονός που αποδεικνύεται και από σχετικό βίντεο, το οποίο θα καταθέσουν στην Εισαγγελία.

Related

Sticky 8244616034257647759

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item