Η Τζουλια Τσαλικη για το πρόβλημα στην Καρλα

Με έκπληξη και ανησυχία οι πολίτες παρακολουθούν τις αντικρουόμενες ανακοινώσεις διαφόρων φορέων για την Κάρλα. Από τη μία οι θριαμβολογίες ...


Με έκπληξη και ανησυχία οι πολίτες παρακολουθούν τις αντικρουόμενες ανακοινώσεις διαφόρων φορέων για την Κάρλα. Από τη μία οι θριαμβολογίες της Περιφερειακής Αρχής για τα έργα και από την άλλη οι ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Φορέα Διαχείρισης για τα νεκρά πουλιά και την αμφισβητούμενη ποιότητα των υδάτων, τονίζει σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλών Συμπολιτεία» και και αντιπρόεδροςτου Περιφερειακού Συμβουλίου Τζούλια Τσαλίκη.

Η παράταξη Θεσσαλών Συμπολιτεία ζητά υπεύθυνη και όχι αποσπασματική ενημέρωση, καθώς και τη συμμετοχή της στην επικείμενη συνάντηση μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και φορέων, ώστε να πληροφορηθεί αλλά και να συμβάλλει θετικά στην επίλυση των προβλημάτων.

Η παράταξη καταθέτει πρόταση για σύσταση Συμβουλευτικής Επιτροπής Παρακολούθησης του Έργου λόγω της μεγάλης σημασίας του, σύμφωνα με το άρθρο 142 του Ν.4412/2016 και τονίζει ότι πρέπει να υπάρξει εγρήγορση ώστε να μην μετατραπεί το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο σε οικολογική βόμβα μεγατόνων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5822011739569048902

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item