Μαρτυρία: Στο ταχύπλοο της Αίγινας βρισκόταν και νεαρή γυναίκα

Μυστήριο συνεχίζει να τυλίγει το τραγικό δυστύχημα της Αίγινα στις 16 Αυγούστου, την ώρα που η κατάθεση μιας επιβάτιδας της τουριστική...


Μυστήριο συνεχίζει να τυλίγει το τραγικό δυστύχημα της Αίγινα στις 16 Αυγούστου, την ώρα που η κατάθεση μιας επιβάτιδας της τουριστικής λάντζας δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση.
Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Espresso», η Α.Α., η οποία επέβαινε στο τουριστικό σκάφος «Αντωνία», κατέθεσε στους λιμενικούς πως είδε μέσα στο μοιραίο ταχύπλοο μια νεαρή γυναίκα, περίπου 30 ετών.
«Κάθισα μαζί με την οικογένειά μου και την οικογένεια Κατιφέ, με την οποία διατηρούμε φιλικές σχέσεις σε καθίσματα που είχε στην πρύμνη του σκάφους. Τρία λεπτά περίπου της ώρας μετά τον απόπλου και ενώ το σκάφος μας πήγαινε με πάρα πολύ μικρή ταχύτητα άκουσα τον κυβερνήτη να φωνάζει: "πού πάει αυτός;" και άρχισε να σφυρίζει με την κόρνα του σκάφους. Ταυτόχρονα άκουσα τον σύζυγό μου να φωνάζει: "πού πάει αυτός ο μ…ς;"».
Στη συνέχεια, περιγράφει τα εφιαλτικά λεπτά που πέρασαν μέσα στη θάλασσα έως ότου διαπιστώσει ότι η οικογένειά της είναι καλά και τότε αναφέρει την ύπαρξη της μυστηριώδους γυναίκας: «... Μετά από έναν εκκωφαντικό θόρυβο αντιλήφθηκα τον εαυτό μου να βρίσκεται στη θάλασσα παλεύοντας να κρατηθώ στην επιφάνεια. Βγαίνοντας στην επιφάνεια, σχεδόν ταυτόχρονα με το γιο μου και αφού πιαστήκαμε από επιπλέοντα συντρίμμια του σκάφους μας, το οποίο είχε βυθιστεί, στην συνέχεια γύρισα το βλέμμα μου τριγύρω να δω τι είχε γίνει και διαπίστωσα την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους το οποίο βρισκόταν ακίνητο σε απόσταση περίπου 30 μέτρων. Πάνω, επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 70 ετών και μια κοπέλα καθόταν δίπλα του ηλικίας περίπου 30 ετών. Αυτοί τουλάχιστον ήταν ορατοί από το σημείο που ήμουν. Φωνάζαμε στον άνδρα να μας πετάξει σωσίβια τόσο εγώ όσο και ο γιος μου αλλά αυτός δεν ανταποκρινόταν».
Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της δεν αναφέρει τίποτα για ηλικιωμένους επιβάτες του ταχύπλοου, και αναφέρει ότι τόσο πριν όσο και μετά την σύγκρουση ο κατηγορούμενος χειριστής του ταχύπλοου δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βοηθήσει τους ναυαγούς.
«Ψυχολογικά είμαι ράκος, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου. Τα παιδιά μου δεν τρώνε και δεν κοιμούνται. Η κόρη μου ζητάει συνέχεια την φίλη της τη Σεβαστή», λέει αναφερόμενη στο μικρό κορίτσι που έχασε τη ζωή του.

Related

ΕΛΛΑΔΑ 1325609055109063389

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item