Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου στο Ροστώβ

Επίσκεψη στην πόλη του Ροστώβ της Ρωσίας πραγματοποιεί η δημοτική Αρχή του Βόλου, από τις 8 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου, διευρύνοντας τ...


Επίσκεψη στην πόλη του Ροστώβ της Ρωσίας πραγματοποιεί η δημοτική Αρχή του Βόλου, από τις 8 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου, διευρύνοντας την συνεργασία – επικοινωνία που ξεκίνησε με την πόλη του Ροστώβ – μετά και την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δήμου στο Βόλο, τον περασμένο Ιούλιο.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία και ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων, κάτι που θα οδηγήσει στην δημιουργία προϋποθέσεων για οικονομική ανάκαμψη και δημιουργία θέσεων εργασίας στην πόλη του Βόλου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Όπως διευκρινίζεται, σκοπός της επίσκεψης είναι η  τουριστική προβολή  αλλά και η προώθηση  προϊόντων  της περιοχής μας, σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί  για πρώτη φορά σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ροστώβ, όπου οι  φορείς θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους  στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης.
Ως εκ τούτου όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να ακολουθήσουν την αποστολή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο της Γραμματείας του Δημάρχου στα τηλέφωνα: 24213 50173 & 24213 50174, έως τις 12 Αυγούστου 2016.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5326434669778098530

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item