Ασυνενοησία για... ρεκόρ Γκίνες! Η ΕΚΠΟΛ διαφωνεί με την τσιπουροκατάνυξη στον Βόλο!

Αμφίβολο είναι αν τελικά θα διοργανωθεί, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Βόλο, η μεγαλύτερη τσιπουροκατάνυξη στον κόσμο, διεκδικώντας μια ...


Αμφίβολο είναι αν τελικά θα διοργανωθεί, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Βόλο, η μεγαλύτερη τσιπουροκατάνυξη στον κόσμο, διεκδικώντας μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ανάλογη αυτής που πέτυχε η διοργάνωση για το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο, πριν τέσσερα χρόνια.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΠΟΛ, που συζητήθηκε το θέμα αυτό, κατά την τελευταία συνεδρίασή του, εκφράστηκαν επιφυλάξεις από πλευράς κάποιων μελών του, μήπως θεωρηθεί από ορισμένους ότι η διοργάνωση προωθεί την κατανάλωση αλκοόλ.
Όπως πάντα δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ και εμπνευστής της ιδέας, κ. Κώστας Χαλέβας, αν δεν υπάρξει σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ., τότε προτίθεται να διοργανώσει μόνος του την τσιπουροκατάνυξη, στην παραλία του Βόλου, μέσω άλλων θέσεων ευθύνης που κατέχει.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έρχεται ως συνέχεια του παγκόσμιου ρεκόρ της ΕΚΠΟΛ στις 31 Αυγούστου 2012 για το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου, με τη συμμετοχή 5.614 χορευτών και 40.000 επισκεπτών. Ο σχεδιασμός είναι δε, να διοργανωθεί παγκόσμιο συνέδριο, για τα αποτελέσματα και τη σημασία των ρεκόρ Γκίνες, το κλείσιμο του οποίου θα γίνει με την τσιπουροκατάνυξη, σε ένα «τραπέζι» ενός χιλιομέτρου στην παραλία του Βόλου, όπου οι παραγωγοί ούζου και τσίπουρου της Θεσσαλίας θα προσφέρουν τα προϊόντα τους. Επίσης θα προσφερθούν εδέσματα μεσογειακής διατροφής από τους πολιτιστικούς συλλόγους των δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των γυναικείων συνεταιρισμών.
Ο Κώστας Χαλέβας "βλέπει" δάκτυλο τρίτου πίσω από τις διαφωνίες και γι αυτό στο TheNewspaper.gr  εδώ και αρκετές εβδομάδες είχαμε αναφέρει το ενδεχόμενο παραίτησής του, το οποίο είναι ορατό. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7218529643056739315

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item