Σύσκεψη αύριο στο υπουργείο Εργασίας για τη ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ Α.Ε.

Σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας για το θέμα του λουκέτου στο παραγωγικό τμήμα του εργοστασίου Λεβεντέρης, στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί ...


Σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας για το θέμα του λουκέτου στο παραγωγικό τμήμα του εργοστασίου Λεβεντέρης, στο Βόλο, θα πραγματοποιηθεί αύριο (Παρασκευή) στις 11 το πρωί. Όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο, κ. Απόστολος Τάκος, βασικός στόχος δεν είναι – πλέον – να σωθούν οι θέσεις εργασίας, αλλά να τεθεί και το Υπουργείο προ των ευθυνών του, διατάσσοντας τη διενέργεια ελέγχων στην αποθήκη του εργοστασίου, τόσο από το Υπουργείο Εργασίας, όσο και από το Υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το stock που περιέχει, είναι εμπόρευμα ή δική του παραγωγή του.
«Εμείς ξέρουμε πολύ καλά, περί τίνος πρόκειται. Ωστόσο, εδώ και πολλά χρόνια, κρατούσαμε τα στόματά μας κλειστά και έχουμε κι εμείς ευθύνη για αυτό» τόνισε ο κ. Τάκος, προσθέτοντας πως στην αυριανή σύσκεψη, ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα στόματα και τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους για την κατάληξη της επιχείρησης.
Στο μεταξύ, μέσα στην επόμενη εβδομάδα – πιθανότατα – αναμένεται να κατατεθεί η αγωγή των εργαζομένων εναντίον της Εταιρείας, με την οποία διεκδικούν χρήματα και ένσημα από την επιβολή εκ περιτροπής εργασίας, χωρίς την σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων.
Όπως είπε ο κ. Τάκος, στη διεκδίκηση αυτή, η πλειοψηφία των εργαζομένων είμαι μαζί, καθώς λίγοι συνάδελφοί τους έλαβαν τελικά, το extra bonus των 3.500 ευρώ, υπογράφοντας δήλωση ότι δεν έχουν περαιτέρω διεκδικήσεις από την Εταιρεία.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4052164268675543095

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item