Νέα κόντρα ΔΕΥΑΜΒ - Περιφέρειας Θεσσαλίας για τα νερά του Πηλίου

Με μία νέα ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜΒ επιτίθεται ακόμα μία φορά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και στην Διευθύντρι...


Με μία νέα ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜΒ επιτίθεται ακόμα μία φορά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και στην Διευθύντρια Υγείας κ. Κολημήτρα με αφορμή το σφράγισμα των κοινόχρηστων βρυσών στο Πήλιο.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ αναφέρει:
"Τη «δόξα», μέσω δηλώσεων, της πολιτικής της ηγεσίας φαίνεται ότι ζήλωσε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας Μαγνησίας, κ. Κολημήτρα, πείθοντάς μας ότι τα πράγματα στην αρμοδιότητά της θα ήταν πολύ καλύτερα αν περιοριζόταν στα καθήκοντα της και στην εργασία της. Αν δεν την έχουν ενημερώσει η δουλειά της δεν είναι να κάνει δηλώσεις και την ενημερώνουμε εμείς.
Πόσες και ποιες δημόσιες βρύσες θα κλείσουν και για ποιο λόγο φυσικά και δεν έχει καμιά δουλειά να μας πει τη γνώμη της, αφού είναι αδιαμφισβήτητη αρμοδιότητα και αποκλειστικό καθήκον της ΔΕΥΑΜΒ. Το πανηγυράκι που πήγαν να στήσουν στην πλάτη της επιχείρησης η υπηρεσία και οι προϊστάμενοι της στην Περιφερειακή Ενότητα να τελειώνει εδώ. Αν θέλουν σώνει και καλά να ασχοληθούν με νερά, ας το κάνουν με αυτά της Κάρλας. Άντε γεια…"

Related

Sticky 8985849494455315750

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item