Ο Μάριος Σεϊσίδης πίσω από την ληστεία του Βελεστίνου;

Στο μικροσκόπιο των ερευνών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχει μπει το υλικό από τις  κάμερες ασφαλείας τραπεζών  που είχαν χτυπήσει ο...


Στο μικροσκόπιο των ερευνών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τραπεζών που είχαν χτυπήσει οι ληστές του Διστόμου καθώς έχουν υποψίες ότι ένα από τα άτομα που δεν είχαν ταυτοποιηθεί, είναι ο Μάριος Σεϊσίδης.
Συγκεκριμένα έχουν ζητήσει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια να τους απαντήσουν αν κάποιο από τα «ορφανά» δακτυλικά αποτυπώματα που είχαν συλλέξει τότε, ταυτοποιείται με τα αποτυπώματα του Σεϊσίδη.
Συγκεκριμένα επικεντρώνονται στο άτομο που φαίνεται στη φωτογραφία. Το ίδιο αυτό άτομο εμφανίζεται σχεδόν σε όλες τις ληστείες και έχει το ρόλο του ατόμου που παίρνει τα χρήματα, για να εξαφανιστούν.
Η αστυνομία είχε δώσει το βίντεο στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα από τη ληστεία στο Βελεστίνο όταν ακόμα προσπαθούσε να εξακριβώσει την ταυτότητα των δραστών καθώς είχε την υποψία ότι πρόκειται για την ομάδα του Μαζιώτη.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6460176424723221737

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item