Επίθεση Μπέου σε γνωστό δικηγόρο για την υπόθεση του αντλιοστασίου ΔΕΥΑΜΒ

Επίθεση στον δικηγόρο Βασίλη Μπακαλιάνο εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια  όπου θα συζητούνταν η αίτηση ανάκλησης...


Επίθεση στον δικηγόρο Βασίλη Μπακαλιάνο εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια όπου θα συζητούνταν η αίτηση ανάκλησης της ΔΕΥΑΜΒ εναντίον της προσωρινής διαταγής που εξέδωσε το Πρωτοδικείο για την διακοπή των εργασιών κατασκευής αντλιοστασίου στη θέση Αστέρια της Αγριάς.
Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Μπακαλιάνου ο Αχιλλέας Μπέος τον προπηλάκισε. Ο κ. Μπακαλιάνος αντικαθιστούσε τον Δικηγόρο Ν. Μόσχο ο οποίος εκπροσωπεί τους κατοίκους της περιοχής. 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη απάντηση από τον σε αργία Δήμαρχο. 

ANAKOINΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


«Κάποιοι φαίνεται να λησμονούν τα αυτονόητα, δηλαδή ότι : ο Δικηγόρος είναι δημόσιος λειτουργός. Το λειτούργημά του αποτελεί θεμέλιο του Κράτους Δικαίου. Η οποιαδήποτε επίθεση και μάλιστα εντός του χώρου απονομής της Δικαιοσύνης, αποτελεί όχι μόνo πλήγμα της επαγγελματικής ελευθερίας, αλλά και προσβολή της ίδιας της Δικαιοσύνης. Το να υποβάλλει κάποιος αίτημα αναβολής εξυπηρετώντας συνάδελφό του, ο οποίος απουσιάζει και χειρίζεται την υπόθεση, είναι κάτι το σύνηθες.
Οι προπηλακισμοί και η λεκτική επίθεση, που δέχτηκε ο Δικηγόρος αλλά και Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Βασίλης Μπακαλιάνος, από τον κ. Μπέο και αγνώστους, σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο, κατά τη συζήτηση αιτήματος αναβολής, σε υπόθεση αίτησης ανάκλησης προσωρινής διαταγής στο Μονομελες Πρωτοδικείο Βόλου, είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες.
Τονίζω προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα την επανάληψη παρόμοιων φαινομένων. Ας περιοριστεί επιτέλους ο καθένας στον ρόλο του. Ο καθείς εφ΄ω ετάχθη»

Related

Sticky 4046019877209822078

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item