Επιστρέφει εσπευσμένα ο Αλέξης Τσίπρας: Έκτακτο σχέδιο για το προσφυγικό

Διακόπτεις τις καλοκαιρινές διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας και αναμένεται σήμερα να βρεθεί στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά το Δε...


Διακόπτεις τις καλοκαιρινές διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας και αναμένεται σήμερα να βρεθεί στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μετά το Δεκαπενταύγουστο το Μαξίμου πρέπει να διαχειριστεί μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει έντονος προβληματισμός και ανησυχία για την αυξητική τάση των προσφυγικών ροών στα νησιά, όπου ήδη βρίσκονται εγκλωβισμένοι πάνω από 10.000 μετανάστες.
Στο Μαξίμου παρακολουθούν τις εξελίξεις στο προσφυγικό όσον αφορά τη στάση της Τουρκίας, ενώ ανησυχία εξακολουθεί να προκαλεί το γεγονός ότι οι μετεγκαταστάσεις των προσφύγουν κινούνται με αργούς ρυθμούς.
Ήδη σχεδιάζονται ακόμα και βελτιώσεις των συνθηκών φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα με λιγότερα κέντρα και περισσότερα διαμερίσματα για την διαμονή τους, ενώ ταυτόχρονα οι κ.κ. Γιάννης Μουζάλας και Δημήτρης Βότσας ετοιμάζουν ένα έκτακτο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης, σε περίπτωση που η Τουρκία αφήσει και πάλι ενεξέλεγκτες τις ροές προς την Ελλάδα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αργά σήμερα το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει ένα διάλειμμα από τις ολιγοήμερες διακοπές του και θα βρεθεί στο Μαξίμου, ενώ την Παρασκευή αναμένεται από το γραφείο του να έχει μια συνολική ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του προσφυγικού και το σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων ενόψει της ΔΕΘ.

Related

ΕΛΛΑΔΑ 1847355000130852913

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item