ΔΕΥΑΜΒ: Φταίνε τα εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία

Ευθύνες σε χώρους εστίασης και εργαστήρια τροφίμων και ζαχαροπλαστικής αποδίδει η ΔΕΥΑΜΒ για τα φραγμένα δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων,...


Ευθύνες σε χώρους εστίασης και εργαστήρια τροφίμων και ζαχαροπλαστικής αποδίδει η ΔΕΥΑΜΒ για τα φραγμένα δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων, καθώς τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται σε περιοχής που λειτουργούν οι προαναφερόμενες επιχειρήσεις. Με σημερινή της ανακοίνωση υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις τους και τους ζητά να εγκαταστήσουν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2016 επαγγελματικού τύπου λιποσυλλέκτες.
Ειδικότερα η ΔΕΥΑΜΒ, ενημερώνει τους ιδιοκτήτες των ακινήτων καθώς και τους χρήστες αυτών για τις ως άνω δραστηριότητες, ότι στα πλαίσια εφαρμογής του Εγκεκριμένου Ειδικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικτύων αποχέτευσης Ακαθάρτων – Ομβρίων για παραγωγικές μονάδες επιχειρήσεων τηρώντας τους όρους υγιεινής και ασφάλειας των εγκαταστάσεων, υποχρεούνται στην εγκατάσταση μέχρι τις 15-11-2016, επαγγελματικού τύπου, λιποσυλλέκτη.
Μετά το πέρας της ως άνω ημερομηνίας και εφόσον διαπιστωθεί η απουσία του λιποσυλλέκτη, η ΔΕΥΑΜΒ θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται στον Ειδικό Κανονισμό, αντιμετώπισης μη συμμορφώσεων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 9179215325387649688

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item