Εκδήλωση για τον λαϊκό φωτογράφο Κώστα Ρούση στη Ζαγορά

Τον λαϊκό φωτογράφο Κώστα Ρούσση, έναν Ζαγοριανό με εμφανές αποτύπωμα στην πολιτισμική ιστορία της περιοχής, τιμάει την Κυριακή 28 Αυγ...


Τον λαϊκό φωτογράφο Κώστα Ρούσση, έναν Ζαγοριανό με εμφανές αποτύπωμα στην πολιτισμική ιστορία της περιοχής, τιμάει την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Η εκδήλωση παρουσίασης του φωτογραφικού έργου του Κώστα Ρούσση θα γίνει στις 8.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Ελληνομουσείου Ζαγοράς (Σχολείο του Ρήγα) στο πλαίσιο της έκθεσης «Ανωνύμων Ταυτότητες» και με αφορμή τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς.
Την επιμέλεια της παρουσίασης έχει ο καθηγητής Αργύρης Ζαφειρίδης.
ΡΟΥΣΣΗΣ2
«Ο Δήμος μας – επισημαίνει ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης – τιμάει τον λαϊκό φωτογράφο Κώστα Ρούσση, σπλάχνο αυτού του ευλογημένου τόπου και μοναδική καλλιτεχνική προσωπικότητα. Είμαστε ευτυχείς να σφίγγουμε το χέρι στον συντοπίτη φωτογράφο και να του εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη της τοπικής κοινωνίας για τη μεγάλη παρακαταθήκη που έχει αφήσει στο χωριό του αλλά και στην πατρίδα.
Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση όχι μόνο στους δημότες μας αλλά σε όσους ενδιαφέρονται, να έρθουν την Κυριακή στη Ζαγορά στην εκδήλωση για τον Κώστα Ρούσση αλλά και στις εκδηλώσεις που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα και κορυφώνονται 2- 4 Σεπτεμβρίου με την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κων. Παυλόπουλου, τον οποίο θα ανακηρύξουμε επίτιμο Δημότη και θα του απονείμουμε το χρυσό κλειδί του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.»

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7365159950835681004

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item