Νεκρός κυβερνήτης σκάφους στη Σκιάθο

Νεκρός βρέθηκε ο κυβερνήτης αλιευτικού σκάφους που αγνοείτο από το πρωί της Κυριακής στη Σκιάθο.  Ο αγνοούμενος εντοπίστηκε τη Δευτέ...


Νεκρός βρέθηκε ο κυβερνήτης αλιευτικού σκάφους που αγνοείτο από το πρωί της Κυριακής στη Σκιάθο. 
Ο αγνοούμενος εντοπίστηκε τη Δευτέρα, χωρίς τις αισθήσεις του, από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του στη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι Σκιάθου. 
Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος τον μετέφερε στο λιμάνι του νησιού και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το πρωί της Κυριακής ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκιάθου ότι βρέθηκε να πλέει ακυβέρνητο το αλιευτικό σκάφος «ΠΑΝΑΓΙΑ» με τη μηχανή του σε λειτουργία, στη θαλάσσια περιοχή Καναπίτσα χωρίς να επιβαίνει κάποιος σε αυτό. 
Άμεσα απέπλευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος όπου εντόπισε το αλιευτικό χωρίς επιβαίνοντα, το οποίο αγκυροβόλησε στη συνέχεια σε ασφαλές σημείο. 
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ξεκίνησαν άμεσα έρευνες στην περιοχή, στην οποία συμμετείχαν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ιδιωτικά σκάφη και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας για τον εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη του σκάφους.

Related

Sticky 4051745420315712006

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item