Λουκέτα σε τσιπουράδικο του Βόλου και σε Ν. Αγχίαλο λόγω μη έκδοσης αποδείξεων!

Για ένα 48ωρο επιβλήθηκε υποχρεωτικό λουκέτο σε γνωστό τσιπουράδικο της παραλίας του Βόλου , αφολυ μετά τον έλεγχο του Μεικτού Κλιμακί...


Για ένα 48ωρο επιβλήθηκε υποχρεωτικό λουκέτο σε γνωστό τσιπουράδικο της παραλίας του Βόλου , αφολυ μετά τον έλεγχο του Μεικτού Κλιμακίου της Υπηρεσίας Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (Υ.Ε.Δ.Δ.Ε.) διαπιστώθηκε ότι ο επιχειρηματίας είχε... ξεχάσει να κόψει 21 αποδείξεις σε αντίστοιχα τραπέζια!
Παράλληλα σε δεύτερο έλεγχο το κλιμάκιο εντόπισε παραβάσεις φορολογικού περιεχομένου και σε άλλο εστιατόριο της Νέας Αγχιάλου, το οποίο δεν είχε κόψει 15 αποδείξεις. Σήμερα το πρωί και επισήμως θυροκολλήθηκε με την παρουσία της Αστυνομία η απόφαση της αναγκαστικής αναστολής λειτουργίας του καταστήματος για δύο 24ωρα. 
Προκειμένου να σφραγιστεί ένα κατάστημα προυποθέτει τη μη έκδοση 10 παραστατικών στοιχείων (αποδείξεις - τιμολόγια) ή ανεξαρτήτως του πλήθως, όταν αυτές υπερβάινουν συνολικά τα πεντακόσια ευρώ.
Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και δύο εβδομάδες το TheNewspaper.gr οι σαρωτικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν στη Μαγνησία μέχρι το τέλος του Αυγούστου.  


Related

Sticky 925750995386542243

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item