Μουλάς: Προσκαλώ στο Δ.Σ. Βόλου τον κ. Αναστασίου και τον κ. Σκοτινιώτη

Ανακοίνωση με την οποία προσκαλέι στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου τον Πάνο Σκοτινιώτη και τον Λεωνίδα Αναστασίου, εξέδωσε ο πρόεδρος του ...


Ανακοίνωση με την οποία προσκαλέι στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου τον Πάνο Σκοτινιώτη και τον Λεωνίδα Αναστασίου, εξέδωσε ο πρόεδρος του Σώματος Γιώργος Μουλάς.
Στην ανακοίνωση αναφέρει:
"Με αφορμή την ανακοίνωση του, οφείλω να επισημάνω στον κ. Αναστασίου, ότι η μεθοδολογία των ύβρεων και του  λαϊκισμού έχει παρέλθει. Βεβαίως,  ακόμη και σήμερα συναντά κανείς απομεινάρια προηγουμένων εποχών, που καταταλαιπώρησαν την κοινωνία μας αλλά πρόσωπα και φορείς τέτοιων τακτικών δεν γίνονται πλέον αποδεκτοί. Πολύ περισσότερο στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο και στον Δήμο Βόλου, όπου παρ’ όλα τα τερτίπια ορισμένων υπάρχει πλήρης διαφάνεια και ένας διαρκής πόλεμος εναντίον εκείνων, που ρίχνουν λάσπη αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία.
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ετέθη το θέμα της λειτουργίας της βιομηχανίας «Αποστείρωση» και για το πρόστιμο που της επιβλήθηκε από τους ελεγκτές το 2013, επί δημαρχίας Σκοτινιώτη, όπως πληροφορούμαστε.
Τόσο εγώ, όσο και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, που συμμετείχαμε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, δηλώσαμε άγνοια επί του θέματος, αφού ουδέποτε υπήρξε ενημέρωση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Σκοτινιώτη για αυτό το σοβαρότατο θέμα Δημόσιας Υγείας. Άποψη όλων αλλά και δική μου είναι ότι τόσο ο προηγούμενος δήμαρχος, όσο και οι καθ’ ύλην υπεύθυνοι δημοτικοί σύμβουλοι όφειλαν να ενημερώσουν το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, να αναφέρουν τα προβλήματα αλλά και τις ενέργειες, που έγιναν για την επίλυση τους.  
Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση, ότι οι προαναφερόμενοι ήταν υπεύθυνοι για την πλημμελή λειτουργία της «Αποστείρωσης»  δεν είχαν όμως κανένα λόγο να αποσιωπήσουν το θέμα αυτό από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και από το ευρύτερο κοινό του Βόλου και της Μαγνησίας. Το θέμα έπρεπε να αναφερθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, να γίνει πλήρης ενημέρωση ώστε να μην αιωρούνται σήμερα πλείστα όσα ερωτήματα, τα οποία βάζουν σε ανησυχία τους πολίτες, ταυτόχρονα δε γεννούν και ερωτηματικά για κάποια πρόσωπα της προηγουμένης Δημοτικής Αρχής, που εκτίθενται ανεπανόρθωτα. 
Τα ερωτήματα για το θλιβερό αυτό γεγονός είναι πολλά. Δεν νομίζω, ότι μπορούν να απαντηθούν σε μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ. Οφείλει ο κ. Αναστασίου να αφήσει αυτό το οργίλο ύφος της ανακοίνωσης του και με λόγο σαφή και τεκμηριωμένο να ενημερώσει τον λαό του Βόλου για το τι συνέβη. Εάν δηλαδή, υπήρξε κίνδυνος για την Δημόσια Υγεία και για πόσο χρονικό διάστημα, πότε αποκαταστάθηκε η εύρυθμη λειτουργία της βιομηχανίας, ποιες οι επιπτώσεις στο περιβάλλον, εάν υπήρξε και υπάρχει κίνδυνος μέχρι σήμερα. 

Εκ μέρους μου είναι ευπρόσδεκτοι, τόσο αυτός όσο και ο κ. Σκοτινιώτης στο Δημοτικό Συμβούλιο να τους ακούσομε, να λυθούν οι απορίες και να υπάρξει καθησυχασμός στην πόλη μας, όπου όλοι διερωτώνται για μέγεθος της ρύπανσης και τα νοσηρά επακόλουθά της."

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6429035068455712937

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item