Φιλικό με τον Αρη για τον Βόλο

Μετά από εννέα ημέρες παραμονής στα 3-5 Πηγάδια, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλο...


Μετά από εννέα ημέρες παραμονής στα 3-5 Πηγάδια, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει την Παρασκευή στο Βόλο κι ανεβάζει τον πήχη μ’ ένα ακόμη μεγάλο φιλικό.
Την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την ιστορική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα απαιτητικό φιλικό παιχνίδι.
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, να χειροκροτήσει τους παίκτες μας και να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα, κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, που φέτος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Football League.
Να είστε όλοι εκεί! Η δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου είστε εσείς!
Να σημειωθεί πως στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα)  θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα. Τέλος,  η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.
Διαρκείας και στα φιλικά
Κατανοώντας τη δυσχερή οικονομική κατάσταση που επικρατεί, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου αποφάσισε να ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και για τα φιλικά παιχνίδια.
Προμηθευτείτε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σας και παρακολουθήστε και τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας!

Παράλληλα, για τους ανέργους διατίθενται 100 εισιτήρια διαρκείας (RED) στην τιμή των 70€. Η διάθεσή τους γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 5282696027708352660

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item