Κοινή γραμμή δράσης Επιμελητηρίου με επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης

Η βάση για μία διευρυμένη συνεργασία με στόχο την προώθηση των συμφερόντων των επιχειρηματιών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του...


Η βάση για μία διευρυμένη συνεργασία με στόχο την προώθηση των συμφερόντων των επιχειρηματιών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους τέθηκε κατά την συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, κ. Γιάννη Μανδρίνο, την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μανδρίνου στην περιοχή μας και σκοπό είχε να αναδειχθούν από τις δύο πλευρές τα κοινά προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και να αναζητηθούν τρόποι ώστε να επιλυθούν.
Κατά την επίσκεψη του προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, οι κ.κ. Μπασδάνης και Μανδρίνος συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα των επιχειρηματιών, δίνοντας έμφαση στα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια, την αυξημένη φορολόγηση, τον ΕΝΦΙΑ, τις οφειλές στα ταμεία κ.α.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επαναλάβουν την συνάντηση τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, ώστε να προχωρήσουν σε πιο συγκεκριμένες δράσεις.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 505604893517241591

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item