Ο ΕΝΦΙΑ εξοντώνει τα Ιδρύματα του Βόλου - Πόσα καλούνται να πληρώσουν

Η Κυβέρνηση για άλλη μία φορά αποφάσισε να εξοντώσει τα Κοινωφελή Ιδρύματα της χώρας επιβάλλοντας ΕΝΦΙΑ στην ακίνητη περιουσία τους! Στο...


Η Κυβέρνηση για άλλη μία φορά αποφάσισε να εξοντώσει τα Κοινωφελή Ιδρύματα της χώρας επιβάλλοντας ΕΝΦΙΑ στην ακίνητη περιουσία τους! Στον Βόλο η κατάσταση είναι ίδια φυσικά με τις υπόλοιπες πόλεις και ο ΕΝΦΙΑ έχει γίνει πονοκέφαλος και απειλή για τη βιωσιμότητα των Ιδρυμάτων της πόλης.
Το Ορφανοτροφείο Βόλου μπορεί να ισχυρίζεται και να διαφημίζει με κάθε τρόπο ότι άλλαξε σελίδα, όμως φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Οικονομικών του... άλλαξαν τα φώτα!
Στο ίδρυμα επιβλήθηκε φόρος ΕΝΦΙΑ σε ποσό που ανέρχεται στις 27.000 ευρώ! 
Ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Άγγελος Αγραφιώτης μιλώντας στο TheNewspaper.gr δηλώνει: "Έχουμε καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για το Ορφανοτροφείο και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Το ποσό είναι εξοντωτικό και προσπαθούμε να το συγκεντρώσουμε μέσα από χορηγίες συμπολιτών μας για να μη δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα στο ίδρυμα."
Ίδια και χειρότερη είναι η εικόνα και στο Γηροκομείο του Βόλου.
Στην περίπτωση αυτή ο ΕΝΦΙΑ που θα πρέπει να καταβληθεί αγγίζει τα 61.000 ευρώ, ένα ποσό που θα τινάξει στον αέρα για άλλη μία φορά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την βιωσιμότητα της Μονάδας των ηλικιωμένων. 
Ανάλγητη χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση οι υπεύθυνοι των ιδρυμάτων της πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, καθώς δεν αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που καταβάλλεται από την ίδια την κοινωνία ώστε Ιδρύματα - κύτταρα να παραμείνουν ανοιχτά και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. 

Related

Sticky 8462640606864979966

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item