Αναβλήθηκαν για αύριο τα ασφαλιστικά για το αντλιοστάσιο στα Αστέρια

Αύριο στις 10 το πρωί θα εκδικαστεί το Πρωτοδικείο του Βόλου η προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν την περασμένη Παρασ...


Αύριο στις 10 το πρωί θα εκδικαστεί το Πρωτοδικείο του Βόλου η προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν την περασμένη Παρασκευή οι κάτοικοι του οικισμού Αστέρια της Αγριάς, κατά της ΔΕΥΑΜΒ, με τα οποία ζητούν την αναστολή των εργασιών κατασκευής του αντλιοστασίου μεταφοράς ακαθάρτων λυμάτων στο πάρκο που αποτελεί μια ανάσα δροσιάς. Την αναβολή της εκδίκασης που είχε οριστεί για σήμερα στις 11:30 π.μ. ζήτησε ο δικηγόρος της ΔΕΥΑΜΒ Αντώνης Ξηρός για να μελετήσει τη δικογραφία.
Τόσο ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αστεριών Κώστας Θεοδοσόπουλος όσο και ο γιατρός Κώστας Σπυρόπουλος, μέλος του Συλλόγου εκτίμησαν ότι θα κερδίσουν τα ασφαλιστικά μέτρα γιατί έχουν μια πολύ καλά στημένη νομικά υπόθεση και σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του πάρκου, όσο και το θέμα αλλαγής χρήσης ενός χρόνου πρασίνου. Ο κ. Θεοδοσόπουλος μάλιστα ανέφερε ότι στη «φαρέτρα» τους διαθέτουν και την θετική απάντηση του υπουργείου Ανάπτυξης για το θέμα της εναλλακτικής χωροθέτησης του αντλιοστασίου που έχει προτείνει το ΤΕΕ. Από την πλευρά του ο κ. Σπυρόπουλος χαρακτήρισε προωτοφανές νομικό φαινόμενο να ζητούν αναβολή σε ασφαλιστικά και δη μέχρι την Πέμπτη από το νομικό σύμβουλο της ΔΕΥΑΜΒ. «Όλοι γνώριζαν για τα ασφαλιστικά μέτρα εδώ και καιρό. Αλλά και πάλι εμείς θα σεβαστούμε την απόφαση της δικαιοσύνης, όποια και αν είναι αυτή», τόνισε.
Στα δικαστήρια του Βόλου σήμερα συγκεντρώθηκαν αρκετοί κάτοικοι από την περιοχή Αστέρια για να στηρίξουν τις θέσεις τους και να διατρανώσουν το δίκαιό τους.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4842093933170422317

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item