Πόσο να ενοικιάσετε το σπίτι σας στους φοιτητές του Βόλου

Μειωμένα από οριακά μέχρι και 10% σε σχέση με πέρυσι, ακολουθώντας τη γενική τάση στην αγορά των ακινήτων, είναι τα ενοίκια των κατοικ...Μειωμένα από οριακά μέχρι και 10% σε σχέση με πέρυσι, ακολουθώντας τη γενική τάση στην αγορά των ακινήτων, είναι τα ενοίκια των κατοικιών που προσφέρονται σε φοιτητές  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο! 
Ο γνωστός κτηματομεσίτης Απόστολος Πανιόπουλος μιλώντας στο TheNewspaper.gr μας εξηγεί πώς κυμαίνονται οι τιμές στα σπίτια.
Οι τιμές σήμερα στον Βόλο διαμορφώνονται ως εξής:
Γκαρσονιέρες: από 160 € έως 200 €
Δυάρια: από 230 € έως 320 €
Η μίσθωση κατοικίας ισχύει τουλάχιστον για τρία χρόνια και αν ακόμα έχει συμφωνηθεί μικρότερος ή αόριστος χρόνος. Αν ο συμβατικός χρόνος έχει καθοριστεί μικρότερος της τριετίας και δεν υπάρχει συμφωνία αναπροσαρμογής του μισθώματος για τον υπόλοιπο χρόνο, το καταβαλλόμενο μίσθωμα αυξάνεται ετησίως κατά ποσοστό εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) του τιμαρίθμου του κόστους ζωής που δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος για τους αμέσως προηγούμενους δώδεκα μήνες (και εδώ ωστόσο σηκώνει διαπραγμάτευση).
Η μίσθωση ορισμένου χρόνου λήγει μόλις περάσει το διάστημα αυτό. Θεωρείται ότι ανανεώνεται για αόριστο χρόνο, όταν, μετά την παρέλευση του συμφωνημένου χρόνου, ο μεν ενοικιαστής εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την κατοικία ο δε ιδιοκτήτης δεν εναντιώνεται. Η μίσθωση αόριστης διάρκειας, μετά την παρέλευση της τριετίας, λήγει με καταγγελία του ιδιοκτήτη ή του ενοικιαστή.
Το ενοίκιο καταβάλλεται την ημερομηνία που έχουν συμφωνήσει ιδιοκτήτης και ενοικιαστής, ενώ η καταβολή εγγύησης δεν αποτελεί υποχρέωση του ενοικιαστή που πηγάζει από τον νόμο, αλλά έχει επικρατήσει ως μισθωτική συνήθεια.


Απόστολος Πανιόπουλος
Μεσίτης
Κ.Καρτάλη Τηλ. 2421035335 / 31231 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7679766780849395666

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item