Έργο ενίσχυσης του δικτύου ξεκίνησε η ΔΕΗ στα Αστέρια

Έργο ενίσχυσης του δικτύου ξεκίνησε να εκτελεί η ΔΕΗ στην περιοχή ΑΣΤΕΡΙΑ για να καλυφθούν στην συνέχεια οι ανάγκες ηλεκτροδότησης του...


Έργο ενίσχυσης του δικτύου ξεκίνησε να εκτελεί η ΔΕΗ στην περιοχή ΑΣΤΕΡΙΑ για να καλυφθούν στην συνέχεια οι ανάγκες ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου στην περιοχή. Ήδη για το έργο έχει πληρωθεί η ΔΕΗ από τη ΔΕΥΑΜΒ. Σημειώνεται ότι με προσωρινή διαταγή της πρωτοδίκου χθες, μετά από ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι περίοικοι διακόπτονται οι εργασίες στο αντλιοστάσιο στα Αστέρια, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που θα εκδικαστούν.
Οι κάτοικοι εμφανίζονται καχύποπτοι που μία ημέρα μετά τη δικαστική απόφαση για αναστολή των εργασιών εμφανίστηκε συνεργείο της ΔΕΗ σήμερα το πρωί για να εκτελέσει το συγκεκριμένο έργο. Κύκλοι της ΔΕΗ πάντως επισήμαναν ότι έχουν υποχρέωση να παραδώσουν το έργο έγκαιρα καθώς η ΔΕΥΑΜΒ έχει πληρώσει γι αυτό. «Δεν έχει σημασία αν γίνει και πότε θα γίνει το αντλιοστάσιο στο συγκεκριμένο σημείο ή κάποια μέτρα πιο πέρα. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να εκτελέσουμε το έργο σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα» επισημαίνεται από την πλευρά της ΔΕΗ.
ASTERIA 2

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2409710117486059348

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item