Δικηγόροι εναντίον Δήμου Βόλου και ΔΕΥΑΜΒ

Ως παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης χαρακτηρίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, τις τοποθετήσεις της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑΜΒ σ...


Ως παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης χαρακτηρίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, τις τοποθετήσεις της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑΜΒ σχετικά με την έκδοση προσωρινής διαταγής από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν κάτοικοι της Αγριάς ώστε να σταματήσει η κατασκευή αντλιοστασίου στην περιοχή «Αστέρια».
Αναλυτικά, σε ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
Οι  δηλώσεις και τοποθετήσεις  της Δημοτικής Αρχής Βόλου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου ( ΔΕΥΑΜΒ), μέσω των ΜΜΕ, με αφορμή την έκδοση Προσωρινής Διαταγής  από το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, επί αιτήσεως που αφορούσε την κατασκευή Αντλιοστασίου στην περιοχή – Αστέρια – Αγριάς, συνιστούν  παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις και τοποθετήσεις μαρτυρούν έλλειψη στοιχειώδους αντίληψης των συνεπειών τους και είναι αντίθετες με το Νομικό πολιτισμό της χώρας μας.
Επιπλέον εκφράζουν απαξίωση στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αποκαλύπτουν νοοτροπίες καθόλου συμβατές με την Ελληνική Συνταγματική Τάξη.
Ας αφήσουμε την Δικαιοσύνη να λειτουργήσει ελεύθερα χωρίς πιέσεις απ΄ όπου και να προέρχονται.

Related

Sticky 433888700319602996

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item