Οι Δικαστικοί υπάλληλοι για την "επίθεση" Μπέου σε Μπακαλιάνο

Η πρόεδρος των δικαστικών υπαλλήλων Ιωάννα Παπαδημητρίου  καταδικάζει τους προπηλακισμούς του Αχιλλέα Μπέου προς τον Βασίλη Μπακαλιάνος,...


Η πρόεδρος των δικαστικών υπαλλήλων Ιωάννα Παπαδημητρίου  καταδικάζει τους προπηλακισμούς του Αχιλλέα Μπέου προς τον Βασίλη Μπακαλιάνος, σύμφωνα με οσα καταγγέλει ο δεύτερος.
«Αυτές τις ημέρες οι δικαστικοί υπάλληλοι γίνονται μάρτυρες έντονων διαπληκτισμών στους διαδρόμους των δικαστηρίων μεταξύ των διαδίκων οι οποίοι έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας με την καταλληλότητα η μη του πόσιμου νερού και τον τρόπο επίλυσης του.
Ασφαλώς και δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες παρόμοιων αντιδικιών κατά την εκδίκαση διαφόρων υποθέσεων με άλλους διάδικους και με άλλο αντικείμενο αντιδικίας. Σε κάθε περίπτωση αυτού του είδους οι διαπληκτισμοί δεν αρμόζουν στο χώρο όπου απονέμεται δικαιοσύνη. Πιστεύω στα αγαθά κίνητρα των διαδίκων οι οποίοι θεωρώ ότι κινούνται αμφότεροι προς την κατεύθυνση της εξασφάλισης της ποιότητας και της καταλληλότητας του πόσιμου νερού.
Εύχομαι την αποφυγή παρόμοιων επεισοδίων τις επόμενες ημέρες κυρίως όμως εύχομαι οι διάδικοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να θέσουν επιτέλους την πολιτεία προ των μεγάλων ευθυνών της για την εξασφάλιση του κοινού αγαθού που λέγεται πόσιμο νερό εφαρμόζοντας τη σχετική νομοθεσία και εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα κονδύλια ώστε να μην προκληθεί καμιά βλάβη στον ήδη επιβαρυμένο υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής μας» .

Related

Sticky 2924499222093594127

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item