ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Rave Party κάνει άνω κάτω το Νότιο Πήλιο

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ζητούν οι κάτοικοι των Αφετών του Πηλίου. Στο φράγμα Παναγιώτικο ...


Την παρέμβαση του Εισαγγελέα και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ζητούν οι κάτοικοι των Αφετών του Πηλίου.
Στο φράγμα Παναγιώτικο το τριήμερο 5,6 και 7 Αυγούστου θα διεξαχθεί πάρτυ με ηλεκτρονική μουσική, ενώ θα απαγορευθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο που οδηγεί το Φράγμα, στο σημείο του επαρχιακού δρόμου Βόλου - Τρικερίου που εφάπτεται με τον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο Παναγιώτικο.
Η διέλευση των συμμετεχόντων θα διεξαχθεί με λεωφορεία.
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλουν γνωστό ταξιδιωτικό πράκτορα της Μαγνησίας για "κερδοσκοπία" και υποστηρίζουν ότι θα είναι αδύνατη η πρόσβαση στις περιουσίες τους για τρεις ολόκληρες ημέρες. Παράλληλα κάνουν λόγο για ενδεχόμενη χρήση ναρκωτικών στο πάρτυ, ενώ προβλέπεται και κατασκήνωση στο σημείο από τους συμμετέχοντες.
Για την διακοπή της κυκλοφορίας δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και οι κάτοικοι καταγγέλουν αυθαιρεσία, ενώ απαιτούν από τις Αρχές να τηρηθεί η νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στις ώρες κοινής ησυχίας. 
Το ενδεχόμενο αντιδικιών που τυχόν υπάρξουν μεταξύ κατοίκων και διοργανωτών ή συμμετεχόντων αναφέρεται σε επιστολή των κατοίκων των Αφετών προς τον Εισαγγελέα.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
1. Έχει δοθεί σχετική άδεια από το Δήμο Νοτίου Πηλίου για τη διοργάνωση;
2. Έχει δοθεί άδεια για τη λειτουργία κάμπινγκ στο Φράγμα;
3. Έχουν ληφθεί μέτρα πυροπροστασίας από αποτσίγαρα και βεγγαλικά;
4. Πώς παραχωρήθηκε ο χώρος και ποιός είναι ο επίσημος διοργανωτής; Η διοργάνωση δόθηκε με διαγωνισμό ή με απευθείας ανάθεση;
5. Ποιά είναι τα έσοδα του Δήμου από τη διοργάνωση;
6. Ποιος έδωσε την άδεια να περιφραχθεί ο χώρος και να απαγορευθεί η διέλευση οχημάτων;

Οι κάτοικοι των Αφετών θέτουν τα παραπάνω ερωτήματα και δηλώνουν στο TheNewspaper.gr κάθετα αντίθετοι στην διοργάνωση του rave party.

Related

Sticky 1175677432043676484

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item