"Τα βάζει" με την Μάγχη ο Βολιώτης Σωτήρης Πάστρας (συνεχής ενημέρωση από το TheNewspaper.gr)

Τον διάπλου της Μάγχης, με θαλάσσια σκυταλοδρομία θα επιχειρήσει σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου, η ομάδα κολύμβησης Pastra Cretonaxiosa, στ...


Τον διάπλου της Μάγχης, με θαλάσσια σκυταλοδρομία θα επιχειρήσει σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου, η ομάδα κολύμβησης Pastra Cretonaxiosa, στην οποία ανήκει και ο Βολιώτης αθλητής Σωτήρης Πάστρας. Το τολμηρό εγχείρημα γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς στόχος των οκτώ αθλητών είναι να προσφέρουν ένα σχολικό λεωφορείο στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.
Ο διάπλους επρόκειτο να ξεκινήσει χθες Κυριακή, ωστόσο, ο σχεδιασμός ανατράπηκε λόγω  των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Έτσι, το Channel Swimming Association ανέβαλε όλους τους αγώνες της Κυριακής 28-8-2016 για σήμερα Δευτέρα, οπότε προβλέπεται βελτίωση του καιρού.
Η ομάδα βρίσκεται από το Σάββατο στο Dover της Μεγάλης Βρετανίας και τα μέλη της δηλώνουν έτοιμα να διασχίσουν ένα από τα δυσκολότερα θαλάσσια περάσματα του πλανήτη, που έχει απόσταση 45 χιλιομέτρων.
Η Pastra Cretonaxiosa ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα όταν τον Σεπτέμβριο του 2013 οι τρεις αχώριστοι φίλοι οι Βαγγέλης Ζουρμπάκης, Βασίλης Μαρούλης και Ευγενία Τζαννίνη αποφάσισαν να κολυμπήσουν στον πρώτο τους αγώνα του Spetses Marathon.
Στην παρέα προστέθηκε λίγο αργότερα ο Βολιώτης – πρωταθλητής και μέλος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας, τόσο το 2004, όσο και το 2008 – Σωτήρης Πάστρας ως προπονητής τους και έτσι η παρέα που όμως σιγά – σιγά ενηλικιωνόταν σε ομάδα, βαφτίστηκε “Pastra Cretonaxiosa” για να έχει “διαβατήριο” όταν οι φίλοι αποφάσισαν την εξόρμηση τους στον διάπλου του Βοσπόρου τον Ιούλιο του 2015.
Μέτα η ομάδα αργότερα προσκάλεσε στο ταξίδι της τον Κωνσταντίνο Μίχο, την Έλλη Φλέγγα τον Θοδωρή Ζουμπουλάκη και τον Αποστόλη Τσαγκαράκη.
Το TheNewspaper.gr  βρίσκεται στο πλευρό του Σωτήρη, τον στηρίζει ολόψυχα και του εύχεται καλή επιτυχία!

Related

Sticky 4043091717778397171

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item