Ρατσιστική επίθεση μέσω twitter από Αμερικανό στην Στεφανίδη

Το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ξένα μέσα ενη...


Το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ξένα μέσα ενημέρωσης
Το NBC στο λογαριασμό του στο Twitter αναφέρθηκε στην  επιτυχία της Ελληνίδας αθλήτριας ωστόσο ένας Αμερικανός από το Τέξας σχολίασε με  άκρως ρατσιστικό τρόπο: «Αυτή η σκύλα που κέρδισε είναι από το Στάνφορντ. Ίσως θα έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα». 
Λίγο αργότερα, ο ίδιος χρήστης έγραψε στο λογαριασμό της Κατερίνας Στεφανίδη «Σταμάτα να χρησιμοποιείς τις ΗΠΑ. Μείνε στην Ελλάδα, αυτή είναι η χώρα σου». 
Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν φυσικά «έκρηξη» στο Twitter.
Μπορείτε να δείτε όλα τα σχόλια και τις αντιδράσεις στο #dwhite191
Αργότερα, ο David φαίνεται ότι διέγραψε τα επίμαχα ποστ αφού πλέον δεν υπάρχουν ως αναρτήσεις στον λογαριασμό του...
Ενημερωτικά, η Κατερίνα Στεφανίδη, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 1990 και μεγάλωσε στην Παλλήνη. Το 2008 κέρδισε υποτροφία από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ  και ξεκίνησε να αγωνίζεται με τους Στάνφορντ Κάρντιναλς. Είναι αυτή τη στιγμή διδάκτωρ στο τμήμα της Ψυχολογίας της Dr Τζίν Α. Μπρούερ και προπονείται υπο την καθοδήγηση του συζύγου της,  του Αμερικανού Μιτς Κρίερ. 

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 5025460399916950476

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item