Κάλεσμα Αustrian boys σε συνάντηση οργανωμένων του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά το νέο ξεκίνημα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, ήρθε η ώρα και για ένα νέο ξεκίνημα και του οργανωμένου οπαδικού φορέα της ομάδ...


Μετά το νέο ξεκίνημα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, ήρθε η ώρα και για ένα νέο ξεκίνημα και του οργανωμένου οπαδικού φορέα της ομάδας.

Με πυλώνα τους Austrian Boys, αλλά και με τη συμμετοχή όλων όσων αποτελούν μέρος του οργανωμένου κινήματος του Ολυμπιακού Βόλου,

θα πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την συνεχή βοήθεια και στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδας.

Για αυτό το λόγο, καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, αλλά και όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια, την προσεχή Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα στο ΕΑΚ, σε μια πολύ σημαντική συνάντηση, όπου θα καθορίσουμε τις δράσεις μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

ΟΛΟΙ όσοι θέλουν και νιώθουν ότι πρέπει να βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δώσουν το παρόν στη συνάντηση αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία των οργανωμένων την νέα αγωνιστική σεζόν. 

Τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε δύσκολα, δεχτήκαμε επιθέσεις ..όπως ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΟΡΘΙΟΙ. Η ιστορία λοιπόν δεν σταμάτησε ποτέ… Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε δυνατά και ενωτικά.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3054157721118330012

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item