Στη Σκόπελο το πρώτο Φεστιβάλ WeFest

To πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στο νησί της Σκοπέλου πραγματοποιείται το πρώτο φεστιβάλ WeFest στη Σκόπελο, που αποτελεί μια φρ...


To πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στο νησί της Σκοπέλου πραγματοποιείται το πρώτο φεστιβάλ WeFest στη Σκόπελο, που αποτελεί μια φρέσκια πρόταση σε έναν τόπο που έχει πολλά περισσότερα να δώσει πέρα από την απαράμιλλη ομορφιά του. Στόχος των διοργανωτών να βοηθήσουν στην αύξηση τουρισμού και στη διεύρυνση της καλοκαιρινής σεζόν.
Διοργανωτές, εθελοντές, ντόπιοι, επισκέπτες, πιστεύουν στις διαπροσωπικές σχέσεις και στεκόμαστε αντίθετοι απέναντι στην “ξεπερασμένη” μεμονωμένη σχέση τουρίστα-επιχειρηματία. Πάμε ένα βήμα παραπέρα -χωρίς να ακυρώνουμε τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα και υπηρεσίες- εμπλουτίζοντας τον επισκέπτη με μοναδικές ψυχαγωγικές βιωματικές εμπειρίες πέρα των τουριστικών του συνηθειών. Εγκαινιάζοντας μια πρόταση που αλλάζει το σκηνικό της καθημερινότητας στο νησί.
Η πρεμιέρα του WeFest θα γίνει υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων της Σκοπέλου με τη υποστήριξη του Δήμου Σκοπέλου.  Πέρα από τους βασικούς πυλώνες του φεστιβάλ, μία μεγάλη ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών -που λαμβάνουν μέρος εθελοντικά- έχουν προετοιμάσει ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα και τον Αύγουστο θα καταφτάσουν στο νησί για να στήσουν και να φέρουν σε πέρας όλα τα εργαστήρια και δράσεις.
Για τρεις ημέρες 5,6,7 Αυγούστου προγραμματίζονται 15 δραστηριότητες που χωρίζονται σε τρεις θεματικές: τη δημιουργία, την εξερεύνηση και τη διασκέδαση. «Όραμά μας είναι μέσα από αυτές να αναβιώσουμε, να αναγεννήσουμε και να επικοινωνήσουμε τον πολιτισμό, την ιστορία, τις παραδόσεις, τις συνήθειες και τη ζωή των ντόπιων, την κουλτούρα του τόπου. Τέλος να επαναπροσδιορίσουμε τον παραθερισμό. Ένα πείραμα σε ένα νησί που διαθέτει το σκηνικό, την ιστορία και τις υποδομές να οργανώσει ένα διαφορετικό, ονειρεμένο Φεστιβάλ.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 4731763524740994050

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item