Δύο Βολιώτες "ξέχασαν" να δηλώσουν στην Εφορία 1.200.000 €

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει η παροιμία και μάλλον αυτό φταίει στην περίπτωση δύο Βολιωτών, γνωστών μάλιστα στην κοινωνία της π...


Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει η παροιμία και μάλλον αυτό φταίει στην περίπτωση δύο Βολιωτών, γνωστών μάλιστα στην κοινωνία της πόλης, οι οποίοι λόγω φόρτου εργασίας, "ξέχασαν" να δηλώσουν στην Εφορία τα εισοδήματά τους, που έτυχε να είναι πολύ υψηλά!
Συγκεκριμένα, στη Δικαιοσύνη παραπέμπονται δύο επιχειρηματίες της περιοχής για φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή. Οι δύο υποθέσεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ύστερα από το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών μετά από εντολή της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών. 
Η πρώτη περίπτωση αφορά σε βολιώτη ο οποίος αμέλησε να δηλώσει χρηματικό ποσό που διέθετε σε λογαριασμό ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά πάλι σε βολιώτη που προσπάθησε να αποκρύψει ποσό 700.000 €.
Και για τους δύο έχει σχηματιστεί δικογραφία και οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή, ενώ διώκονται για κακουργήματα και συγκεκριμένα για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, και ελέγχονται για την περίπτωση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Related

Sticky 6672069743498093114

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item