Το μήνυμα Νασίκα για τα 2 χρόνια του στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ενα απολογιστικό μηνυμα στέλνει ο Δημαρχος Ρηγα Φεραιου Δημητρης Νασικας για τα 2 χρονια απο τοτε που ανέλαβε τα ηνία του Δημου: &q...


Ενα απολογιστικό μηνυμα στέλνει ο Δημαρχος Ρηγα Φεραιου Δημητρης Νασικας για τα 2 χρονια απο τοτε που ανέλαβε τα ηνία του Δημου:
"Συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από τη μέρα που με την εντολή των πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, και καθημερινά πασχίζουμε να υλοποιήσουμε το συμβόλαιο αυτό που συνυπογράψαμε με τους συμπολίτες μας. 

Σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή για τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, καθημερινά πασχίζουμε με παρεμβάσεις και έργα υποδομών. Δίνουμε λύσεις και αναπτύσσουμε στρατηγικές για ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον, ρυμουλκούμε την ανάπτυξη της οικονομίας και ενθαρρύνουμε τις πρωτοβουλίες, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος  και η τοπική ανάπτυξη.

Πέρασαν δυο χρόνια και συνεχίζουμε δυναμικά, με κάποιες παραλείψεις και πιθανά λάθη, αφού ως γνωστόν, λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δεν κάνουν τίποτα. Ο χρόνος όμως που περνά μας προσδίδει γνώση και εμπειρία.
Είμαστε σίγουροι ότι με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των συνδημοτών μας θα συνεχίσουμε δυναμικά να εργαζόμαστε για το καλό του Δήμου, ώστε να  του δώσουμε  τη θέση που του αξίζει."

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7495156165201233368

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item