"Καμπάνα" σε 22χρονο για κλοπή τηλεόρασης από κατάστημα

«Καμπάνα» σε 22χρονο Αλβανό που έκλεψε τηλεόραση από καφετέρια. Ο κλέφτης δικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βό...


«Καμπάνα» σε 22χρονο Αλβανό που έκλεψε τηλεόραση από καφετέρια. Ο κλέφτης δικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή.
Ο 22χρονος παραδέχτηκε την κλοπή και ζήτησε συγνώμη από το Δικαστήριο. Για να δικαιολογηθεί είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Είναι πρόσφατα χωρισμένος με τη φίλη του, φέρεται να δήλωσε και βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.
Ωστόσο, το Αυτόφωρο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε. Ο Αλβανός παραβίασε το αναψυκτήριο και αφαίρεσε τηλεόραση 50 ιντσών αξίας 1.000 ευρώ. Η τηλεόραση βρέθηκε στην κατοχή του από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.
Ο καταδικαστείς είχε συλληφθεί από προστρέξαντες αστυνομικούς, καθώς έγινε αντιληπτός από περίοικους που κάλεσαν την Αστυνομία για βοήθεια.Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8101716442212967684

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item