Ο νέος διοικητής του 304 ΠΕΒ στον Δήμαρχο Ρ. Φεραίου

Το νέο διοικητή του 304 ΠΕΒ, συνταγματάρχη Γεώργιο Ουρουμίδη, δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, την Πέμπτη ...


Το νέο διοικητή του 304 ΠΕΒ, συνταγματάρχη Γεώργιο Ουρουμίδη, δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.
Ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση του Δημάρχου με το νέο Διοικητή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, καλωσόρισε το νέο Διοικητή του 304 ΠΕΒ και τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τόνισε τις ιδιαίτερα καλές σχέσεις της τοπικής κοινωνίας με το στρατό, ο οποίος λειτουργεί ως σημαντικός αρωγός προόδου για τον τόπο.
Ο Συνταγματάρχης κ. Ουρουμίδης ευχαρίστησε από την πλευρά του δήμαρχο και δήλωσε ότι θεωρεί βέβαιο πως η συνεργασία του με τους φορείς της περιοχής και ιδιαίτερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι άψογη. 
Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή τους, οι δύο άντρες δήλωσαν από κοινού την πρόθεσή τους για τακτική επαφή και συνεργασία, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Τέλος, ο Δήμαρχος προσέφερε στον Διοικητή κ. Γεώργιο Ουρουμίδη εκδόσεις που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2409458838990954119

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item