Στα «μαλακά» έπεσε ο 49χρονος νταής οδηγός

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή, επέβαλε το Δικαστήριο στον 53χρονο οδηγό από τον Αλμυρό που την περασμένη Δευτέρα εξύβρ...


Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή, επέβαλε το Δικαστήριο στον 53χρονο οδηγό από τον Αλμυρό που την περασμένη Δευτέρα εξύβρισε, απείλησε και χτύπησε γυναίκα οδηγό και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, όπως κατήγγειλε η ίδια. Το δικαστήριο αποδέχθηκε τη ενοχή του άνδρα για τις κατηγορίες της εξύβρισης, της απειλής και της απλής σωματικής βλάβης αλλά έκρινε ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία που να πιστοποιούν την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ο 53χρονος άνδρας είπε στο δικαστήριο ότι ήταν βιαστικός για να πάει στον άρρωστο πατέρα του και ότι η 49χρονη παρεξήγησε τον χαιρετισμό του. Μάλιστα ανέφερε ότι την χτύπησε αμυνόμενος, όταν εκτείνη του επιτέθηκε λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του όπου πήγε για να του ζητήσει εξηγήσεις. Η γυναίκα είπε ότι ο 53χρονος την έβρισε, την απείλησε, τη χτύπησε και μάλιστα μπροστά στην κόρη της που ήταν και στο αυτοκίνητο όταν συνέβη το επεισόδιο. Αναφορικά με την επίδειξη των γεννητικών οργάνων από τον 53χρονο ανέφερε ότι απομάκρυνε την κόρη της μόλις είδε τον άνδρα να ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού του.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7835582992902756766

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item