Αυτοκτόνησε 57χρονος όταν έχασε την αδελφή του στο Βόλο

Δε μπόρεσε να ξεπεράσει το θάνατο της αδερφής του,  που πέθανε σε ηλικία μόλις 52 χρόνων στο Βόλο πριν από μιάμιση εβδομάδα, και έδωσε...


Δε μπόρεσε να ξεπεράσει το θάνατο της αδερφής του,  που πέθανε σε ηλικία μόλις 52 χρόνων στο Βόλο πριν από μιάμιση εβδομάδα, και έδωσε τέλος της ζωής του.
Ο 57χρονος περιπτερούχος που βρέθηκε χθες το μεσημέρι απαγχονισμένος  σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι του στην Ξάνθη, είχε να δώσει σημεία ζωής μιάμιση περίπου εβδομάδα. Αρχικά οι φίλοι του δεν υποψιάστηκαν τίποτα και αυτό διότι είχε κλείσει το περίπτερο που διατηρούσε στην οδό  Σάρδεων για να μεταβεί στο Βόλο προκειμένου να αποχαιρετήσει την πολυαγαπημένη του αδερφή, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 52 χρόνων μετά από ανεύρυσμα. Η αδερφή του είχε δημιουργήσει οικογένεια στο Βόλο όπου και διέμενε εδώ και πολλά χρόνια.
Ο θάνατός της όμως  τον τσάκισε. Από την πρώτη στιγμή που έμαθε το κακό μαντάτο έγινε ένα ράκος σύμφωνα με πληροφορίες. Μετά την κηδεία στο Βόλο επέστρεψε στην Ξάνθη όμως για αυτόν τίποτα δεν ήταν ίδιο. Είχε όπως όλα δείχνουν πάρει την απόφασή του. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το ολιγόλογο σημείωμα που άφησε πάνω σε ένα τραπέζι πριν το απονενοημένο διάβημά του και έγραφε «αδελφούλα μου έρχομαι».
Χθες το πρωί παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Φίλοι του που ανησύχησαν βλέποντας το περίπτερο κλειστό τόσες μέρες ειδοποίησαν τις Αρχές.
Μόλις έφτασαν στο σπίτι όλοι κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί.  Από το διαμέρισμά του έβγαινε μια ιδιαίτερα άσχημη μυρωδιά.
Με την παρέμβαση των αστυνομικών ανοίχτηκε η πόρτα. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του κρεμασμένος σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
Στο τραπέζι το σημείωμα στο οποίο έγραφε «αδελφούλα μου έρχομαι» ήταν η τραγική επιβεβαίωση της αυτοχειρίας.
Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6557447414119631846

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item