Έρχονται 800 τουρίστες κρουαζιερόπλοιων στον Βόλο μέσα στην εβδομάδα

Περισσότεροι από  800 επιβάτες κρουαζιερόπλοιων  αναμένεται να επισκεφτούν το Βόλο στη διάρκεια της εβδομάδας, προκειμένου να γνωρίσου...


Περισσότεροι από  800 επιβάτες κρουαζιερόπλοιων  αναμένεται να επισκεφτούν το Βόλο στη διάρκεια της εβδομάδας, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας.
Στο πλαίσιο αυτό, χθες στις 7 το πρωΐ κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου το κρουαζιερόπλοιο «Ocean majesty», το οποίο μετέφερε 258 επιβάτες και 254 άτομα πλήρωμα. Το μήκους 135 μέτρων κρουαζιερόπλοιο, το οποίο φέρει σημαία Πορτογαλίας, απέπλευσε στις 6 το απόγευμα από το λιμάνι του Βόλου, με προορισμό τον Πειραιά. Το κυκλικό ταξίδι που ακολουθεί, έχει ως αφετηρία το Ναύπλιο, ενδιάμεσους σταθμούς την Ουρανούπολη, το Βόλο, τον Πειραιά, την Κέρκυρα και τους Αγιους Σαράντα.
Η πλειοψηφία των επιβατών είναι Γερμανοί, Αυστριακοί, Ούγγροι, Ιταλοί, Ολλανδοί, Ελβετοί και Εγγλέζοι, οι οποίοι περιηγήθηκαν στην πόλη , πραγματοποίησαν εκδρομές στα πέριξ αλλά και τα Μετέωρα, πριν τον απόπλου του «Ocean majesty» για το επόμενο λιμάνι.
Στο μεταξύ, αύριο Παρασκευή, αναμένεται το «Salamis Filoxenia», το οποίο είναι Κυπριακών συμφερόντων, έχει  224 άτομα πλήρωμα και  μεταφέρει 481 επιβάτες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι Κύπριοι. Αναμένεται να καταπλεύσει  στο λιμάνι του Βόλου  στις 12 η ώρα το μεσημέρι της Παρασκευής από Θεσσαλονίκη και θα αποπλεύσει στις 10 το βράδυ με προορισμό τη Μήλο.
Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3101940330965912414

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item