Επιστολή στους πολίτες του Βόλου από τους κατοίκους της Αγριάς

Μετά την αρνητική απόφαση του Δικαστηρίου για εκείνους, οι κάτοικοι της περιοχής "Αστέρια" Αγριάς, αποστέλλουν μία επιστολή ...


Μετά την αρνητική απόφαση του Δικαστηρίου για εκείνους, οι κάτοικοι της περιοχής "Αστέρια" Αγριάς, αποστέλλουν μία επιστολή προς τους πολίτες του Βόλου ζητώντας την υποστήριξή τους.
Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:
«Αγαπητοί πολίτες αυτής της πόλης, εσείς που έχετε αυτή την ιδιότητα, εμείς δεν είμαστε πολίτες, τουλάχιστον η δημοτική αρχή δεν μας κατατάσσει σ αυτή την κατηγορία αλλά σαν μια δράκα μπαχαλάκηδες! Με την παρούσα ανακοίνωσή μας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε, σε όσους θεωρούνται πολίτες, το τι διαδραματίστηκε στα Αστέρια Αγριάς Βόλου, με το θέμα του αντλιοστασίου Α4. Κάτι το οποίο φαίνεται αυτονόητο για εμάς, τους κατοίκους Αστεριών, να μην θέλουμε δηλαδή μέσα στην αυλή μας το αντλιοστάσιο, που μας υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο σαν περιοχή από την ήδη υποβάθμιση λόγω της τσιμεντόσκονης της ΑΓΕΤ. Εμείς θέλουμε πολύ περισσότερο από την ΔΕΥΑΜΒ και τον δήμο Βόλου να γίνει το έργο, ώστε να έχουμε καθαρότερη θάλασσα στην γειτονιά μας.
Το ζητούμενο ήταν και παραμένει, να γίνει 150 μέτρα πιό κάτω, στο σημείο των φαναριών, εκεί που η έξοδος του περιφερειακού άπτεται της παραλιακής λεωφόρου, όπου δεν θα επηρεάζει κανέναν! Ποτέ δεν μας καθόρισαν οι ιθύνοντες του δήμου, γιατί δεν δέχτηκαν αυτή την λύση. Τα δήθεν στενά περιθώρια, πέραν του ότι είναι ψέμματα, ( ήδη έχουν παρέλθει κατά πολύ και παίρνουν συνεχείς παρατάσεις για την συνέχιση του έργου, ετοιμάζονται για μία ακόμη) ήταν ο κύριος λόγος που βασίστηκαν για να επιμείνουν στην κατασκευή του έργου στο πάρκο ΜΑΣ!!
Πολλάκις ερωτηθήκαμε γιατί δεν αντιδράσαμε πριν και το κάνουμε τώρα που έχουν στενέψει τα χρονικά περιθώρια. Πως να είχαμε αντιδράσει σε κάτι που δεν γνωρίζαμε; Είμασταν τόσο κουτοί που περιμέναμε να περάσει ο χρόνος και μετά να αντιδράσουμε; Εδώ διαφαίνεται η στρατηγική των έξυπνων μυαλών του ΔΒ, να μας το γνωστοποιήσουν την τελευταία στιγμή, για να μπορούν να μιλούν ότι δεν υπάρχει τάχα χρόνος για αλλαγή τόπου κατασκευής του αντλιοστασίου. Το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ με μελετητή τον Χρ. Φαφούτη, μηχανικό της και όλους τους υπόλοιπους εκτελεστές, χωρίς να εξετάσει εναλλακτική λύση, επέλεξε το πάρκο μας.
Προφανώς ερώτησαν εαυτούς εάν μένει κάποιος επώνυμος στην περιοχή και διαπιστώνοντας ότι μόνον απλοί άνθρωποι κατοικούν, έδωσαν το ΟΚ για το έργο, (έγκλημα)!! Υπήρχε χώρος, δημοτικός μάλιστα, στον προαύλιο χώρο της παιδούπολης, στο Πάρκιν της ΑΓΕΤ, δημοτικός επίσης, στα φανάρια της εξόδου του περιφερειακού, όπως προτείναμε εμείς. Καμιά από τις λύσεις δεν εξετάσθηκε από την επιτροπή. Γιατί, όπως προαναφέρθηκε, κανείς από αυτούς δεν μένει στην περιοχή μας. Θα πρέπει να αναλογισθείται επιτέλους, πολύ σοβαρά και ψύχραιμα, ποιός αποφασίζει για την ποιότητα της ζωής μας και των παιδιών μας. Αύριο θα έθετε κι εσείς στην θέση μας, για οποιοδήποτε θέμα και θα καταλάβετε το πόσο αδικημένοι αισθανόμαστε, όταν μας θεωρούν μπαχαλάκηδες, υποκινούμενους και όχι πολίτες !!
Από την εξέλιξη των πραγμάτων, περιμέναμε μια δίκαιη απόφαση της δικαιοσύνης. Σκεφθείτε για άλλα σοβαρά θέματα τι λύσεις θα δώσουν τα μεγάλα κεφάλια, όταν δεν μπορούν να μεταφέρουν ένα έργο, που όλοι υποστηρίζουμε και θέλουμε να γίνει, 150 μέτρα πιό κάτω. Αγανακτούμε και περιμένουμε την αντίδρασή σας με την δική σας αγανάκτηση, πριν βρεθείτε στην θέση μας.»

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1801184899790859703

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item