Συναντήση Μεικοπουλου για θέματα υγείας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης ,  7 Σεπτεμβρίου 2016 ,  στο κτίριο του Υπουργείου Υγείας , μεταξύ του Αναπληρωτή Γενικού Γρ...


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 7 Σεπτεμβρίου 2016, στο κτίριο του Υπουργείου Υγείας, μεταξύ του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και υπεύθυνου για ζητήματα Πρωτοβάθμιας Υγείαςκ. Σταμάτη Βαρδαρού και του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μαγνησίας, κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματααναφορικά με το Σύστημα της Πρωτοβάθμιας Υγείας και αναφέρθηκαν και προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Μαγνησίας. Ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Βαρδαρό για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Νομού, την αυξημένη ανεργία των τελευταίων χρόνων, ενώ επισήμανε την αναγκαιότητα ένταξης της περιοχής μας στο νέο πρόγραμμα για την αναβάθμιση της ΠΦΥ στο πλαίσιο του σχεδιασμού που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση για την ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με την δημιουργία των τοπικών μονάδων υγείας (ΤΟΜΥ) για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κ. Βαρδαρός, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μέριμνα, ενώ διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι θα καταβληθεί η δέουσα προσπάθεια και επιμέλεια.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5328089532267445262

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item