Καθαρές οι κοντινές στο Βόλο ακτές

Δεν καταγράφεται μικροβιακό φορτίο στα δείγματα θαλασσινού νερού που ελήφθησαν από κοντινές ακτές με το Βόλο, μετά την απόρριψη επεξερ...


Δεν καταγράφεται μικροβιακό φορτίο στα δείγματα θαλασσινού νερού που ελήφθησαν από κοντινές ακτές με το Βόλο, μετά την απόρριψη επεξεργασμένου αλλά μικροβιακά επιβαρυμένου λύματος στο Αγκίστρι. Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη. Επισήμαν ότι τα δείγματα θα τα έχει στα χέρια της τις επόμενες ημέρες, αλλά χθες βράδυ ενημερώθηκε από το αρμόδιο εργαστήριο που έκανε της μετρήσεις ότι τα δείγματα αποδεικνύουν ότι τελικά δεν υπάρχει μικροβιακή επιβάρυνση στις ακτές και μπορούν οι πολίτες άφοβα να κάνουν το μπάνιο τους. Η κα Κολυνδρίνη ανέφερε επίσης ότι αναμένει τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών και μέσα από το λιμάνι, όπου βέβαια δεν επιτρέπεται η κολύμβηση.
Τέλος σημειώνεται ότι σήμερα θα πέσουν στο λιμάνι ανεπεξέργαστα λύματα από τον βιολογικό, ώστε να γίνουν οι επισκευές στον αγωγό που οδηγεί στο αντλιοστάσιο στην Αλαμάνας με Λαρίσης, όπως έχει προαναγγείλει η ΔΕΥΑΜΒ. “Εμείς παρακολουθούμε το θέμα από κοντά, καθώς στελέχη των διευθύνσεων Υγείας και Περιβάλλοντος, συμμετέχουν στο κλιμάκιο ΚΕΠΕ που θα επιβλέπει τις εργασίες.


Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1431584698856122476

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item