Αποδείχθηκε λίγος ο Δήμος Νταόπουλος - Έφαγε "πόρτα" από την Κολυνδρίνη!

Δεν κατάφερε τελικά η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας να πάρει ξεκάθαρη θέση για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στον πρώτο δήμο τ...


Δεν κατάφερε τελικά η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας να πάρει ξεκάθαρη θέση για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στον πρώτο δήμο του Νομού και στην κόντρα που προέκυψε μεταξύ των στελεχών της Κώστα Αγοραστού και Δωροθέας Κολυνδρίνη με τη δημοτική αρχή.
Για την ακρίβεια δε μπορούσαν να βρούνε άκρη, αφού υπήρχαν πολλές και διαφορετικές φωνές στο εσωτερικό του κόμματος, πράγμα που αποδεικνύει ότι η ΝΔ στη Μαγνησία είναι ολίγον... διαλυμένη!
Πρόκειται για μία προσωπική ήττα του Δήμου Νταόπουλου, πρόεδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ, καθώς δεν κατάφερε να ψελίσει τίποτα για το όλο επεισόδιο.
Χθες το βράδυ ο ίδιος τηλεφώνησε στην Δωροθέα Κολυνδρίνη για να της εξηγήσει... τα ανεξήγητα. Η απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη ήταν σαφής και άμεση πριν καν ο κ Νταόπουλος ολοκληρώσει τη φράση του. "Δε θέλουμε καμία στήριξη, μη μπαίνεις στον κόπο" του είπε και η γραμμή έκλεισε...

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 7006115116575514721

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item