Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι για μία θέση στη ΝΔ - Παρασκήνιο στη ΔΕΘ

Η ΔΕΘ δίνει πάντα την ευκαιρία για πηγαδάκια εντός και εκτός της ομιλίας των πολιτικών αρχηγών.  Έτσι, χθες και σήμερα πήραν φωτιά τα π...


Η ΔΕΘ δίνει πάντα την ευκαιρία για πηγαδάκια εντός και εκτός της ομιλίας των πολιτικών αρχηγών. 
Έτσι, χθες και σήμερα πήραν φωτιά τα παραπολιτικά σχόλια, οι επαφές και τα σχόλια, ακόμα και οι ωμές παρεμβάσεις για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Μαγνησία.
Στο περιθώριο της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη πολλοί ήταν εκείνοι που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν τα πάντα ώστε να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη θέση στο ψηφοδέλτιο, αφού φαίνεται σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
Από το ψηφοδέλτιο του Σεπτεμβρίου του 2015 πρέπει να θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή του βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου, αλλά και των Ζέττα Μακρή, Σάκη Κοκκίνη και Γιώργου Καλτσογιάννη.
Οι υπόλοιπες τέσσερις θέσεις είναι μία ρουλέτα ή ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
Η Έλενα Αντωνοπούλου φαίνεται να μη θέλει να συμμετέχει ξανά σε εκλογική διαδικασία, όμως δέχεται την πίεση της πλευράς Ντόρας Μπακογιάννη με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.
Ένα πρόσωπο που κάνει τα πάντα για να επανέλθει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος είναι ο Αργύρης Κοπάνας, ο οποίος έχει ενεργοποιήσει το δικό του μηχανισμό στα κεντρικά γραφεία στο Μοσχάτο για να εξασφαλίσει το "ναι".
Και ο Μιχάλη Μιτζικό πιέζει ιδιαίτερα για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, και προβληματίζει τα στελέχη του κόμματος, αφού τον θεωρούν "αδικημένο" λόγω των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή ή όχι του Σταυρή Νάκου. Ενώ τον συμπεριέλαβαν στην λίστα των εκλογών του Σεπτεμβρίου στην τελευταία θέση, δεν φαίνεται να εκδηλώνει μεγάλο ενδιαφέρον για να θέσει ξανά υποψηφιότητα, παρότι πιέζεται από το περιβάλλον του πατέρα του.
Η Νέα Δημοκρατία πάντως αναζητά και μία ακόμα γυναίκα για να θωρακίσει το ψηφοδέλτιό της και αυτό φαίνεται δύσκολο αφού δεν υπάρχουν στον ορίζοντα πολλές ενδιαφερόμενες. 

Related

Sticky 619983192845399760

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item