Μήνυση κατά αγνώστων που πλήττουν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου & Β. Σποράδων

Σε μήνυση κατά αγνώστων για συκοφαντία και προσβολή αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου και Β....


Σε μήνυση κατά αγνώστων για συκοφαντία και προσβολή αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου και Β. Σποράδων, μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν χτες, με αφορμή την ανυπόγραφη επιστολή που εστάλη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και καταγγέλλει κακοδιαχείριση, ενώ ζητά έλεγχο των οικονομικών του Συνεταιρισμού από ορκωτούς λογιστές.
Ειδικότερα η επιστολή , που φέρονται να υπογράφουν γενικά « Υπάλληλοι του Συνεταιρισμού», κάνει λόγο για κακοδιαχείριση και  δικτατορικό καθεστώς από πλευράς του Προέδρου και του Διευθυντή του Συνεταιρισμού. Επίσης επικαλείται μίζες, καθυστερήσεις στις πληρωμές και ζητά την παρέμβαση του Υπουργού και του Εισαγγελέα.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου και Β. Σποράδων, Γιάννης Διανελλάκης, τόνισε ότι η εν λόγω επιστολή δεν υπογράφεται από συγκεκριμένα άτομα και έχει συνταχθεί από τους «γνωστούς – αγνώστους» που έχουν στοχοποιήσει το συνεταιρισμό και το Δήμο Ν. Πηλίου. « Όσοι θέλουν να καταγγείλουν ας το κάνουν με ονοματεπώνυμο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Διανελλάκης.
Αναφερόμενος στις καταγγελίες ότι οι εργαζόμενοι του συνεταιρισμού πληρώνονται με το σύστημα των έναντι, ο κ. Διανελλάκης τόνισε ότι αυτό ισχύει εδώ και δύο χρόνια και πρόκειται για μια «συμφωνία κυρίων». Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία οι εργαζόμενοι έχουν αποδεχτεί να λαμβάνουν έναντι αποδοχών, γνωρίζουν όμως ότι δεν πρόκειται να χάσουν τα χρήματά τους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού στον κάθε εργαζόμενο οφείλονται 2.000 ως 5.000 ευρώ τα τελευταία δυο χρόνια που εφαρμόζεται αυτή η συμφωνία.
Όπως επεσήμανε ο κ. Διανελλάκης οι εργαζόμενοι του συνεταιρισμού γνωρίζουν την δύσκολη οικονομική του κατάσταση γι΄αυτό στηρίζουν τη διοίκηση και θα εκδώσουν και σχετική ανακοίνωση.
Τέλος, όπως ανέφερε ο κ. Διανελλάκης, φέτος μάλιστα τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για το συνεταιρισμό καθώς εξαιτίας της λειψυδρίας υπάρχει συρρίκνωση του καρπού και υποβάθμιση της ποιότητάς του.


ert.gr

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2871445534862862057

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item