Παραιτήθηκε ο Γιάννης Σκρίμπας από πρόεδρος Δ.Σ. Ρήγα Φεραίου

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ρ. Φεραίου υπέβαλε ο Γ. Σκρίμπας με την παρακάτω ανακοίνωση: «...


Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ρ. Φεραίου υπέβαλε ο Γ. Σκρίμπας με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πριν δύο χρόνια ξεκίνησα να υπηρετώ τον Δήμο Ρήγα Φεραίου από τον θεσμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ένας θεσμός που προάγει την αμεροληψία, προστατεύει την ανεξαρτησία τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων καθώς και την ισόποση αντιπροσώπευση των Δημοτικών παρατάξεων. Η επιτυχία ή μη της όλης προσπάθειας μου θα κριθεί από τον ιστορικό του μέλλοντος. Έρχεται κάποτε η στιγμή που καλούμεθα να κάνουμε τον απολογισμό των πεπραγμένων της δεδομένης χρονικής περιόδου να διδαχθούμε από τυχών λάθη του παρελθόντος και να θέσουμε τους στόχους και τα οράματα του μέλλοντος. 
  Ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους  συνδημότες μου καθώς και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής γνωστοποίησα την πρόθεσή μου να παραιτηθώ από Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου ασκώντας πλέον τον θεσμικό μου ρόλο ως δημοτικού συμβούλου.
   Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες, εδώ και μικρό χρονικό διάστημα ανέλαβα την υποχρέωση να φέρω εις πέρας δύο σημαντικές δομές το ΚΕ.Π Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου που άμεσα θα εγκαινιάσουμε και θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείτε σε όλη την επικράτεια του Δήμου και θα προάγει την πρόληψη σε άμεση συνεργασία με το εθνικό σύστημα υγείας (Κέντρο Υγείας Βελεστίνου) καθώς και τους ιδιώτες παρόχους υγείας της ευρύτερης περιοχής. Η δεύτερη δομή είναι η επιτροπή εκπόνησης τοπικού σχεδίου διαχείρισης στερεών αποβλήτων - ανακύκλωσης η οποία ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί με την τοποθέτηση των μπλε κωδώνων ανακύκλωσης γυάλινων συσκευών καθώς και την τοποθέτηση του conteiner ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και άλλες ενέργειες που θα τρέξουν άμεσα το επόμενο χρονικό διάστημα. Θεωρώ πως όταν καλείσαι  να ασκήσεις τα καθήκοντά σου με το καλύτερο δυνατό τρόπο θα πρέπει να υπάρχει και ο επαρκείς χρόνος γι αυτό.»
Καταλήγοντας ο κ. Σκρίμπας ευχαριστεί το δήμαρχο και την ομάδα πλειοψηφίας για τη συνεργασία όπως και την αντιπολίτευση, τη γραμματεία του Δ.Σ υπογραμμίζοντας « Υπηρέτησα τον συγκεκριμένο θεσμό με όλες μου τις δυνάμεις προτάσσοντας την ελευθερία της γνώμης και της άποψης χωρίς παραταξιακές παρωπίδες  και με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Συνεχίζουμε δυναμικά ...κοιτώντας και βάζοντας στόχους για το μέλλον και όπως λέει ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ ’Η Χρυσή εποχή είναι μπροστά μας, όχι πίσω μας».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 9114111511862343239

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item