Νέο μέτωπο Δήμου Βόλου - Ζητά τη μεταστέγαση του Ιατρείου αλληλεγγύης

Νέο μέτωπο, αυτή τη φορά με τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, ανοίγει η Δημοτική αρχή Βόλου, ύστερα από την απόφασή της να ζητήσει την με...


Νέο μέτωπο, αυτή τη φορά με τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, ανοίγει η Δημοτική αρχή Βόλου, ύστερα από την απόφασή της να ζητήσει την μεταστέγαση του Ιατρείου Αλληλεγγύης, από τον Δίαυλο που στεγάζεται σήμερα σε άλλον χώρο. 
Οι πρώτες αντιδράσεις από το ιατρικό προσωπικό που εθελοντικά προσφέρει τις υπηρεσίες του είναι γεγονός, ενώ θα ακολουθήσει και επίσημη ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου.
Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Βόλου, μετά από μια θερινή παύση του εθελοντικού του έργου κατά τον Αύγουστο, επαναλειτουργεί τις ώρες 16:00 - 18:00 μ.μ., πιστό στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που υπηρετεί. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (16:00 - 18:00μ.μ.), άποροι και ανασφάλιστοι συμπολίτες μας έχουν την ευκαιρία να εξετάζονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Διακεκριμένοι εθελοντές γιατροί της πόλης μας παρέχουν πολύτιμη ιατρική φροντίδα σε όσους την έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ιατρική κοινότητα της Μαγνησίας βρίσκεται κοντά στον ανθρώπινο πόνο.

Το Ιατρείο Αλληλεγγύης Βόλου, ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2013 από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και στηρίζει έμπρακτα δεκάδες άπορους, μακροχρόνια άνεργους, οικονομικούς μετανάστες και ανασφάλιστους πολίτες της περιοχής μας, προσφέροντας ιατρική περίθαλψη και εξετάσεις δωρεάν. Οι εθελοντές γιατροί προσφέρουν μέγιστο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, με μοναδικό κίνητρο την ανιδιοτελή εθελοντική προσφορά και ευαισθησία τους, στα σοβαρά ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν άποροι συμπολίτες μας.

Related

Sticky 5270356987293344003

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item